Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Πολίτες Αριστοτέλη: "Μαγευτικές εικόνες από το βυθό της παραλίας του Στρατωνίου"


Το blog της Πρωτοβουλίας Πολιτών του Δήμου Αριστοτέλη, φέρνει στη δημοσιότητα και προσφέρει σ’ όλο τον κόσμο της Χαλκιδικής, τους επισκέπτες της και φυσικά τους δημότες του Δήμου μας, ένα καταπληκτικό βίντεο διάρκειας 1λ και 30 δευτερολέπτων από μια υποβρύχια λήψη που έγινε το περασμένο Σάββατο 29 Ιουλίου, στο λιμάνι του Στρατωνίου και ανέβηκε πριν από λίγη ώρα στο ΥουTube.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η νέα αποικία ιππόκαμπου, που «ξαναχτίζεται» στο σημείο. Λέμε «ξαναχτίζεται», καθώς εξαιτίας της πρωτοφανούς θεομηνίας του 2010 και λόγω των φερτών υλικών που έπεσαν στη θάλασσα, η αποικία αυτή είχε εξαφανιστεί, έπειτα από πάρα πολλά χρόνια συνεχούς παρουσίας της στα νερά της περιοχής.
Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτές οι λήψεις, καθώς οι «εναέριες» αδυνατούν, εκ των πραγμάτων, να μας δείξουν την εικόνα που επικρατεί στο βυθό της θάλασσας του Στρατωνίου.
Πρόκειται για εικόνες που ισοδυναμούν με χιλιάδες λέξεις, οι οποίες πιστοποιούν παράλληλα, έναν από τους πολλούς λόγους, που αυτή η παραλία της Χαλκιδικής, αξίζει τη γαλάζια σημαία, που παίρνει ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια.


1 σχόλιο:

  1. Κανείς δε μας βεβαιώνει ότι το βίντεο δεν προέρχεται από άλλο τόπο.

    Πολύ αστείοι οι χαρακτηρισμοί "φερτά υλικά" που επιλέξανε να αποκαλέσουν τα τοξικά και δηλητήρια που έπεσαν στη θάλασσα. Επίσης αστείο το ότι όλο το κακό προκλήθηκε από πρωτοφανή θεομηνία.

    ΥΓ: Να σας βλέπαμε να κάνετε και μπανάκι ακριβώς εκεί με στα κίτρινα νεράκια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.