Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

«Σουμκιέτρου» στα Μεγάλα Λειβάδια Παιονίας


Την Κυριακή 8 Ιουλίου ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Αθανάσιος Λαπόρδας συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κκ. Δ Κουλίνα, Κ Σιωνίδη,Χ Καραθόδωρο, Α Δενβερτλή,τον Πρόεδρο της κοινωφελούς κ.Α Γαρδάνη και τον Δημοτικό Σύμβουλο. Γ Τόδα, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση "ΣΟΥΜ ΚΙΕΤΡΟΥ" στα Μ. Λειβάδια που γίνεται κάθε χρόνο για να τιμήσουν την μνήμη των Αγ . Πέτρου και Παύλου. Μετά την δοξολογία έγινε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο πεσόντων του Μακεδονικού Αγώνα, κατάθεση στεφάνων, και ακολούθησε μουσικό χορευτικό πρόγραμμα από τον πολιτιστικό σύλλογο Λάκας.

Στον χαιρετισμό του προς τους Δημότες των Μ. Λειβαδίων ο κ. Λαπόρδας τους ενημέρωσε εν συντομία για τα πεπραγμένα του Δήμου και αναφέρθηκε στην προοπτική των Μ.Λειβαδίων. Παράλληλα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει κατ’ ιδίαν με αρκετούς συνδημότες των Μ. Λειβαδίων, για τα αιτήματα τους και τους προβληματισμών τους.    

                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.