Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Το σχόλιο αναγνώστη της ημέρας

Ο ΛΕΟΝΤΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Το μήνυμα του Τσακνή στην Παπαχρήστου":

Μπράβο στο Διονύση Τσακνή που βάζει τα πράγματα με τον πιο γλυκό και πατρικό τρόπο στη θέση τους. Πιστεύω ότι μιλάει σε ψυχές. Φτάνει η ανθρωποφαγεία σ' αυτόν τον τόπο, και η ακύρωση των κόπων μιας ζωής έστω αυτής της μικρής ζωής των 20 χρόνων. Αν μετρήσει κανείς τους κόπους αυτών των παιδιών (που μετά το ταλέντο που πρέπει να έχουν)χρειάζονται πολλές ζωές άλλων για να προλάβουν να τους καταβάλουν.
Ποιά είναι η αγωνιστική σχέση και όχι η διοικητική αυτών που μετέχουν στις επιτροπές των ολυμπιακών που κρίνουν τους αθλητές; Μπορούν άραγε να ανέβουν έναν όροφο με τις σκάλες χωρίς να λιποθυμήσουν;
Και σιγά το άσχημο ανέκδοτο. Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλλέτω. Ποιός δεν είπε τέτοια ανέκδοτα.
Βλέπουμε καθαρά σήμερα το μάτι του Βig Brother μέσω του Internet που μας παρακολουθεί στον ιδιωτικό μας βίο.
Είμαι σίγουρος ότι η κοπέλα όταν έγραψε το αστείο ούτε που πήγε το μυαλό της ότι κάποιος από τους "φίλους" της θα το άρπαζε και θα το χρησιμοποιούσε εναντίον της θαρείς και έδωσε βαρυσήμαντη συνέντευξη σε μεγάλο διεθνούς κύρους κανάλι τηλεόρασης.
Μιλάω κυρίως για την ψευδαίσθηση που έχουμε όλοι μας στο Internet ότι μιλάμε μεταξύ μας.
Πολλά είναι τα προβλήματα που προκύπτουν από το συγκεκριμένο γεγονός.
Ηθικά, πολιτικά, κοινωνικά εθνικά.
Αποκεφαλίσαμε την αθλήτριά μας για να στείλουμε τη φλόγα στις εταιρείες παραγωγής αναψυκτικών και μπύρας και για να ανάβουν τα τσιγάρα τους ατιμώρητοι.
Οι αποικιοκράτες οι βδέλες και οι σφαγείς των τριτοκοσμικών λαών, αυτοί που τους βάζουν να σφάζονται μεταξύ τους και δημιουργούν προϋποθέσεις λαθρομετανάστευσης και βασάνων σ' αυτούς τους λαούς, εθίγησαν και τους κατέλαβε ιερός τρόμος με το τρομερό έγκλημα της κοπέλας.
Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές που είστε σαν τους τάφους από έξω στολισμένοι και γυαλισμένοι και από μέσα έχετε κάθε λογής ακαθαρσίες.
Ντροπή στο σύστημα και στον τρόπο λειτουργίας του.

1 σχόλιο:

  1. Η συγκεκριμένη αθλήτρια αλήθεια πόσες φορές αρνήθηκε να αγωνισθεί με μαύρες συναθλήτριες μέχρι τώρα ? Για να καταλάβουμε από την συμπεριφορά της στους αγώνες που έδωσε μέχρι στιγμής πόσο ρατσιτσικές αντιλήψεις έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.