Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Παραιτήθηκαν και αποχώρησαν από τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Τις παραιτήσεις τους από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα κατέθεσαν στο χθεσινό (Κυριακή 22 Ιουλίου) Δ.Σ. ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος Γολιδόπουλος Μιχαήλ ο Αντιπρόεδρος Φουντουκίδης Βίκτορας και το μέλος Κακουλίδης Θωμάς. Η κίνησή τους αυτή προήλθε μετά από την απαίτηση από το σύνολο σχεδόν των ποδοσφαιριστών του χωριού που ανήκουν στο δυναμικό του συλλόγου να αποχωρήσουν από αυτών και ουσιαστικά να προδιαγράψουν, εντός ή εκτός εισαγωγικών, την διάλυσή του. Την πρόθεσή τους για παραίτηση και αποχώρηση εξέφρασαν και άλλα μέλη του συμβουλίου όπως αυτό του Ταμία Δημητριάδη Σωτήριου που αποφάσισε τελικά να παραμείνει και να "διευκολύνει" μαζί με τους υπόλοιπους την φυγή τον ποδοσφαιριστών. Τις προσεχές ημέρες θα διενεργηθεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο με θέμα την αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών και την ανακατανομή αξιωμάτων.

1 σχόλιο:

  1. Mas kourasate !
    An den mporeite dialuste to na teleiwnoume. Sunexeia anakoinwseis kai anakoinwseis, kourasate ton kosmo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.