Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Όκτώ τα θύματα στην έκρηξη του λεωφορείου στο αεροδρόμιο Μπουργκάς

Έξι Ισραηλινοί τουρίστες, ο Βούλγαρος οδηγός του λεωφορείο και άλλο ένα άτομο, την ταυτότητα του οποίου εξακριβώνεται και πιθανώς είναι ο τρομοκράτης, σκοτώθηκαν και πάνω από 30 άλλοι τραυματίστηκαν από την ανατίναξη του λεωφορείου με Ισραηλινούς τουρίστες στο πάρκινγκ του αεροδρομίου του Μπουργκάς. Η έκρηξη έγινε στις 5:30 μ.μ. τοπικής ώρας την Τετάρτη. Συνολικά 47 ήταν οι επιβάτες του μοιραίου λεωφορείου, οι οποίοι έφτασαν με πτήση από Τελ Αβίβ.
Ζημιές υπέστησαν και τα σταθμευμένα κοντά στο λεωφορείο άλλα λεωφορεία και αυτοκίνητα. Επίκειται η εξακρίβωση των αιτιών. Λόγω του επεισοδίου το αεροδρόμιο του Μπουργκάς είναι κλειστό.
Στον τόπο της τραγωδίας έφτασαν ο πρωθυπουργός, Μπόικο Μπορίσοφ, οι υπουργοί Οικονομικών, Εξωτερικών, Εσωτερικών και Υγείας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Ρόσεν Πλέβνελιεφ, και ο πρέσβης του Ισραήλ στη χώρα μας.
Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει προς το παρόν την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση.
Σε εδική του δήλωση στους δημοσιογράφους ο υπουργός Εσωτερικών, Τσβετάν Τσβετάνοφ, δήλωσε πως οι βουλγαρικές Αρχές δεν είχαν στη διάθεσή τους πληροφορίες για σχεδιαζόμενη τρομοκρατική επίθεση. Συμπλήρωσε ακόμα ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο η βομβιστική επίθεση να έχει προκληθεί από καμικάζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.