Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Δήλωση Δ. Ψωμιάδη για την πώληση της Αγροτικής Τράπεζας

Μετά από σύσκεψη του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με τους επτά Αντιπεριφερειάρχες σχετικά με το θέμα της πώλησης της ΑΤΕ στην Πειραιώς, ο Διονύσης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Έχουμε εκφράσει πολλές φορές την άποψη ότι πρέπει να αλλάξουν συθέμελα οι δομές του κράτους. Θεωρούμε όμως αυτονόητο ότι αυτό πρέπει να γίνει με σωστό σχεδιασμό. Στην περίπτωση της ΑΤΕ, θεωρούμε δεδομένο ότι ο απλός αγρότης δεν θα πληρώσει τα λάθη, τις παραλείψεις και τις ζημίες για τις οποίες δυστυχώς ευθύνονται και ορισμένοι μέσα από τον αγροτικό κόσμο. Πρέπει να σωθεί η ΑΤΕ, όμως από αυτή την πώληση δεν πρέπει να βγει ζημιωμένος ο αγροτικός κόσμος, ενώ η Πολιτεία θα πρέπει να φροντίσει άμεσα για τον εκσυγχρονισμό της αγροτικής παραγωγής. Θεωρούμε αυτονόητο, επίσης, ότι δεν θα κινδυνεύσουν οι περιουσίες των αγροτών. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για αστοχίες και παιχνίδια με την κοινωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.