Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Ζευγάρι πιάστηκε στα χέρια στη βάπτιση του παιδιού του για το... όνομα!

Τη χαρά που φέρνουν τα «γεννητούρια» στα ζευγάρια, συνήθως διαδέχεται η διαφωνία για το... όνομα! Πόσο μάλλον όταν οι γονείς βρίσκονται σε διάσταση, όπως δηλαδή συνέβη και με το ζευγάρι από την Αιγιάλεια! Βέβαια, αυτοί, όπως αποδείχτηκε, έφθασαν στην εκκλησία χωρίς να έχουν λύσει το θέμα, με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της βάπτισης να πέσει... ξύλο!

Σύμφωνα με το thebest.gr, το περιστατικό συνέβη πριν περίπου δύο εβδομάδες σε παραλιακό δήμο της Αιγιαλείας.
Οι εν διαστάσει γονείς του μικρού είχαν κανονίσει τα της βάπτισης μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, με εξαίρεση, από ότι αποδείχτηκε, το... βασικότερο: Δεν είχαν συμφωνήσει στο όνομα του μικρού.
Ξαφνικά και ενώ το μυστήριο είχε ξεκινήσει, οι γονείς του μωρού άρχισαν να καυγαδίζουν. Ο μπαμπάς του μικρού επέμενε να δώσουν στον μικρό το όνομα το δικού του πατέρα, ενώ η μητέρα ήθελε να του δώσουν αυτό του δικού της.
Το μυστήριο διεκόπη, γονείς και λοιποί συγγενείς βγήκαν στο προαύλιο, όπου και συνέχισαν τον καυγά, ενώ λίγο αργότερα, όταν τα αίματα άναψαν, πατέρας και νονός του παιδιού ήρθαν στα χέρια!
Με την επέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν, επήλθε... η συμφωνία – να δοθούν στον μικρό τα ονόματα και των δύο παππούδων – και όλοι μαζί μπήκαν ξανά στην εκκλησία για να συνεχιστεί το μυστήριο.
Βέβαια, ήταν αδύνατο, όλοι αυτοί που λίγο πριν τσακώνονταν, να γλεντήσουν στη συνέχειαπ αρέα, σαν να μην συνέβη τίποτα.
Ετσι η μητέρα του παιδιού μαζί με τους συγγενείς της πήγαν κανονικά στην ταβέρνα που είχαν κλείσει, ενώ ο πατέρας με τους δικούς του συγγενείς στην ακριβώς απέναντι!.

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.