Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μίσθωση κατοικιών ως στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης «βηματίΖΩ ΙΙ» και «βηματίΖΩ ΙΙΙ» καθώς και για πρόσληψη προσωπικού

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν.Κιλκίς «βηματίζω», στο πλαίσιο της πράξης « Ίδρυση και Λειτουργία 2 Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης τεσσάρων (4) ατόμων στο Ν.Κιλκίς βηματίΖΩ ΙΙ και βηματίΖΩ ΙΙΙ» με κωδικό MIS 373368, στον Άξονα Προτεραιότητας «11-Πλήρης Ενσωμάτωση του Ανθρώπινου Δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών, στις 3 περιφέρειες σταδιακής εξόδου» του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού»,προκηρύσσει διαγωνισμό για τη μίσθωση δύο κατοικιών ως Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στην πόλη του Κιλκίς
Η πράξη χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος « Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013. 
 Για την αναλυτική προκήρυξη δείτε εδώ
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ», στο πλαίσιο της πράξης « Ίδρυση και Λειτουργία 2 Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης τεσσάρων (4) ατόμων στο Ν. Κιλκίς βηματίΖΩ ΙΙ και βηματίΖΩ ΙΙΙ» με κωδικο MIS 373368, στον άξονα προτεραιότητας «11-Πλήρης ενσωμάτωση του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών, στις 3 Περιφέρειες σταδιακής εξόδου» του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», συγχρηματοδοτούμενη από το ευρωπαϊκό κοινωνικό ταμείο στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου, προβαίνει σε στελέχωση της νέας δομής και καλεί τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους να υποβάλουν αίτηση για τις παρακάτω ειδικότητες:
1. Εργοθεραπευτής και ελλείψει αυτού φροντιστής Αμέα, (1 Θέση), σύμβαση εργασίας διάρκειας 24 μηνών
2. Βοηθοί Νοσηλευτών, (2 Θέσεις) σύμβαση εργασίας διάρκειας 24 μηνών
3. Φροντιστές ΑμεΑ , (4 Θέσεις) σύμβαση εργασίας διάρκειας 24 μηνών.
Για την περιγραφή κάθε θέσης εργασίας, τις ελάχιστες προϋποθέσεις, τα κριτήρια επιλογής και τα απαραίτητα δικαιολογητικά παρακαλώ συμβουλευτείτε το παράρτημα της σχετικής Πρόσκλησης στο www.vimatizo.gr
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες και να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Συλλόγου, οδός 21ης Ιουνίου 36, τηλ.2341076549, φαξ.2341076549 , email: info@vimatizo.gr από 5 Ιουλίου 2012 έως 14 Ιουλιου 2012, τις ημέρες Δευτέρα με Παρασκευή,από τις 10:00 π.μ έως τις 14:00 μ.μ.
Για την αναλυτική προκήρυξη και την αίτηση του υποψηφίου πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.