Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Συμμετοχή του Κιλκισιώτη Δημήτρη Ιωακειμίδη στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ στην Αθήνα

Την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012, και ώρα 10:00 συνεδρίασε το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ στην Αθήνα στο ξενοδοχείο NOVOTEL με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1.- Εκτίμηση των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης – πολιτικών, εργασιακών, ασφαλιστικών κλπ εξελίξεων-
2.- Αποφάσεις - Προγραμματισμός
Στη συνεδρίαση συμμετείχε για πρώτη φορά ο Ιωακειμίδης Δημήτριος από την ΟΛΜΕ ο οποίος στις εκλογές του 34ου συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ ήταν επιλαχών. Από τον Ιούνιο 2012 κατέλαβε θέση γενικού συμβούλου στην Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων. (πρώτη φορά κάποιος συνδικαλιστής από τον Νομό μας καταλαμβάνει θέση σε αυτό το επίπεδο και αποτελεί δικαίωση και αναγνώρηση της πολύχρονης συνδικαλιστικής του δράσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.