Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ: «Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας»

Εν όψει των προγραμματικών δηλώσεων και ενώ οι εξελίξεις τρέχουν σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κάνει τα δικά του βήματα οργάνωσής του ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες τις κοινωνίας από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.  Αυτό το συνονθύλευμα ιδεών και απόψεων που έδειξε σε ολόκληρη την Ευρώπη ότι η πρόταση λιτότητας για έξοδο από την κρίση δεν είναι μονόδρομος, οδεύει να οργανωθεί ως ένα ενιαίο κόμμα, πράγμα που το απαιτούν οι συγκυρίες και που αποφασίστηκε και ομόφωνα από την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη που έγινε το προηγούμενο σαββατοκύριακο στην Αθήνα. Αυτό απαιτεί η δεύτερη θέση στις εκλογές της 17ης Ιουνίου ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ να παίξει ουσιαστικά και  επιτυχημένα το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Το γεγονός αυτό έχει ως στόχο την καλύτερη οργάνωση του χώρου και όχι τον εκφυλισμό θέσεων και ιδεολογιών. Μιλώντας απλά, έχει ως στόχο την πολιτική και όχι την απόλυτη ιδεολογική ενότητα. Άλλωστε ο πλουραλισμός και η πολυφωνία είναι η βάση της πραγματικής δημοκρατίας.
Γι’ αυτό λοιπόν συνεχίζουμε να οργανωνόμαστε, συνεχίζουμε να στηρίζουμε και να δημιουργούμε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης. «Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας» έλεγε ένα παλιότερο σύνθημα, πιο επίκαιρο από ποτέ. Συμμετέχουμε και οργανώνουμε ανοιχτές λαϊκές συνελεύσεις για να ακουστεί και η τελευταία φωνή και όλοι μαζί να παλέψουμε για μια αξιοπρεπή ζωή.

3 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=PRqh1LjmrJ0
    Αυτός είναι ο Σύριγκα.Ένα κόμμα δηλητηριώδες...Ξυπνάτε ρε!!!!
    Ο Τσίμπλας είναι ο νέος ΓΑΠ.Το νέο αμερικανάκι...Πήρε το σάπιο πασόκ είπε και για δημοσίους υπαλλήλους και τα κορόιδα τον ψήφισαν.Μόλις τον πάρουν χαμπάρι θα ξαναπάει στον πάτο..Ξυπνάτε Έλληνες θα μας φάνε οι αλλοδαποί του τσύριζα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κομπλεξαρα ανώνυμε! πάλι δεν έκανες sex εδώ και καιρό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρώτα τη γκόμενα σου αν έκανα.Εσύ κομπλεξάρα προδότη που γουστάσεις λαθρομετανάστες για απάντησε με επιχειρήματα αν μπορείς σχετικά με το βίντεο.Άντε να δω τη μαγκιά σου που σε τύφλωσε ο σύριζα.Άντε απάντησε αν μπορείς.Κομπλεξάρα ανώνυμε του Σύριζα.Βάλε το όνομα σου εσύ αφού σε ενοχλεί η ανωνυμία μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.