Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Στα “Ελευθέρια 2012” του Κιλκίς. Έδειξαν έτοιμες οι μικρές. Πολύ καλή εμφάνιση από Δ. Γεωργιάδου & Σ. Καζαντζίδου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία έγιναν το Σάββατο στο Δημοτικό στάδιο του Κιλκίς οι αγώνες με την επωνυμία “Ελευθέρια 2012”, με συνδιοργανωτές την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας Κιλκίς , τον ΓΑΣ Κιλκίς και το Δήμο Κιλκίς σε μνήμη της μάχης και απελευθέρωσης του Κιλκίς.
Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου Κιλκίς κα Κατερίνα Ζιούτα- Γιαννακούλα και Νίκος Σερασκέρης, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας Κιλκίς Γιώργος Δημητριάδης, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ Χρήστος Χρυσοστομίδης , ο αντιπρόεδρος του ΓΑΣ Κιλκίς Γιώργος Κωνσταντινίδης και πλήθος κόσμου που παρακολούθησε τη διοργάνωση και χειροκρότησε τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών.
Στο αγωνιστικό μέρος οι “μικρές” του ΓΑΣΚ που θα πάρουν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α' που θα διεξαχθεί στις 21 & 22 Ιουλίου στο Ναύπλιο, πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και έδειξαν πανέτοιμες για τη μεγάλη διοργάνωση της κατηγορίας τους.
Την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησαν η Δήμητρα Γεωργιάδου που νίκησε στα 300 μ με νέα ατομική επίδοση 44''02 και η Σωτηρία Καζαντζίδου νικήτρια στον ακοντισμό με 33,38 μ. . Επιδόσεις τελικού πέτυχαν οι τρεις εμποδίστριες των 300 μ με την Ελένη Κωνσταντινίδου , Παναγιώτα Τανάνη και Κατερίνα Ράδη να σημειώνουν αντίστοιχα 50''83, 51''14 και 52''40 αντίστοιχα, στον υψηλότερο επιπέδου αγώνα 300μ με εμποδίων που έγινε φέτος στην Ελλάδα ,μιας και στο Κιλκίς αγωνίστηκαν οι πέντε από τις οκτώ καλύτερες Ελληνίδες της κατηγορίας φέτος.
Στα 3000 μ βάδην η Σταυρούλα Γρηγοριάδου ,μετά τον αγώνα ρεκόρ που έκανε πριν τρεις μέρες στο Λιτόχωρο, κέρδισε με μια κούρσα “προπόνησης” με 18'03''92. Στα 1000 μ η δωδεκάχρονη Ραχήλ Νικολάιδου πραγματοποίησε ακόμη μια καλή για την ηλικία της εμφάνιση τερματίζοντας σε 3'43''69, ενώ στο δίσκο η Μαρία Νεπιενλίδου και η Έφη Ράδη έριξαν 21, 40 και 19,02 αντίστοιχα.
Τέλος η 4 Χ 80 των κοριτσιών με σύνθεση ανάγκης και μέτριες αλλαγές σημείωσε 43''62 τρέχοντας με τις Ελένη Κωνσταντινίδου, Γιώτα Τανάνη, Δήμητρα Γεωργιάδου και Σπυριδούλα Μηναρετζή.
Μετά το τέλος των αγώνων οριστικοποιήθηκε και η ομάδα του ΓΑΣΚ που θα αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Ναύπλιο, που φέτος για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, θα αποτελείται αποκλειστικά από κορίτσια!
Στην αποστολή θα συμμετέχουν οι Δήμητρα Γεωργιάδου 300 μ και 4Χ300, Ελένη Κωνσταντινίδου, Κατερίνα Ράδη και Παναγιώτα Τανάνη 300 μ εμπόδια και 4Χ300, Ελένη Φωτιάδου και Σταυρούλα Γρηγοριάδου 3000 μ βάδην και Καζαντζίδου Σωτηρία ακοντισμός.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.