Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Επιτυχής η διεξαγωγή των εξετάσεων ζωνών του Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ στα αθλήματα TAE KWON DO – KICK BOXING .

Στις 13 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εξετάσεις/επίδειξη προαγωγής ζωνών του Αθλητικού Συλλόγου Άθλος Κιλκίς στο Συνεδριακό Του Δήμου Κιλκίς στα αθλήματα tae kwon do (w.t.f.) και kick boxing .Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν την Τέταρτη στις 19:00 η ώρα με την προσέλευση των συγγενών και φίλων των αθλητών να κατακλύζουν το κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο της Μητρόπολης Κιλκίς . Με την έναρξη των εξετάσεων οι αθλητές εξεταστήκαν ανά ηλικιακό τμήμα και όχι ανά ζώνη (επίπεδο γνώσεων) καθαρά για παιδαγωγικούς λόγους. Εξετάστηκαν αρχικά στο σύνολο κινήσεων (poumse), τις τεχνικές αυτοάμυνας, στο αγωνιστικό και στις θραύσεις όπου οι μικροί αθλητές ενθουσιαστήκαν από το αποτέλεσμα. Το επίπεδο όλων των αθλητών ήταν πολύ ικανοποιητικό αλλά την παράσταση έκλεψαν οι μικροί αθλητές με τις γυμναστικές τους ικανότητες αλλά και το αφελές της ηλικίας τους που οδήγησε σε αρκετές αστείες καταστάσεις .
Μετά το πέρας των εξετάσεων πραγματοποιήθηκε η απονομή των διπλωματών και των ζωνών και ακλούθησε μικρή εορταστική εκδήλωση όπου οι νεαροί αθλητές κεράστηκαν εδέσματα και βγήκαν τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες .
Ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκιδης Κων/νος μετά το πέρας της τελετής δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της εκδήλωσης και ευχήθηκε σε μικρούς και μεγάλους αθλητές πολλές επιτυχίες στους αγώνες αλλά και στις επικείμενες εξετάσεις για DAN που θα πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη το προσεχές δεκαήμερο . Τέλος ευχαριστεί θερμά τους γονείς και τους αθλητές του συλλόγου για την κατανόηση αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση που έδειξαν στο σοβαρό ατυχές περιστατικό του χαμού του μικρού του παιδιού . Σας ευχαριστώ πραγματικά όλους για την αγάπη που μου δείξατε .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.