Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Το sex με αριθμούς...

Είναι λίγες οι γυναίκες αλλά και οι άντρες που αποκαλύπτουν τον ακριβή αριθμό των ερωτικών τους παρτενέρ...Οι γυναίκες αποκρύπτουν και οι άντρες υπερβάλλουν. Όλα αυτά, βέβαια, σύμφωνα με την βίβλο του sex. Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν οι επιστημονικές έρευνες που έρχονται για να αποκαταστήσουν την αλήθεια.Μια νέα έρευνα, η Βρετανική Έρευνα Υγείας φέρνει στοιχεία και νούμερα στην δημοσιότητα, τα οποία αφορούν στον αριθμό των ερωτικών παρτενέρ, και για τα δύο φύλα.
Η έρευνα επισημαίνει ότι οι γυναίκες έχουν κοιμηθεί με λιγότερους από 5 άνδρες σε ολόκληρη τη ζωή τους, ενώ οι άνδρες με δέκα, κατά μέσο όρο.
Οι γυναίκες που έχουν μόνο έναν σύντροφο στη ζωή τους, είναι μία στις τέσσερις, ενώ το ποσοστό των ανδρών είναι 17%.
Το 27% του ισχυρού φύλου ισχυρίζεται ότι πως ο αριθμός των συντρόφων τους είναι διψήφιος αριθμός. Το ίδιο ισχυρίζεται μόνο το 13% των γυναικών...
Υπάρχει, σύμφωνα πάντα με την έρευνα, και ένα ποσοστό ανδρών και γυναικών που μέχρι τα 24 τους δεν έχουν κάνει σεξ!
Αυτό δηλώνει το ένα τέταρτο των γυναικών, ηλικίας από 16 μέχρι και 24 ετών! Στους άνδρες, το παραδέχεται το ένα τρίτο, του ίδιου ηλικιακού γκρουπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.