Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Κομισιόν: Αναληθή τα σενάρια Reuters για έξοδο της Ελλάδας απο το ευρώ

Διαψεύδει η Κομισιόν τηλεγράφημα του Reuters για εξεταζόμενα σενάρια αποχώρησης της Ελλάδας από το ευρώ. Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κληθείς να σχολιάσει το σχετικό τηλεγράφημα του πρακτορείου, δήλωσε ότι δεν έχουν υποπέσει στην αντίληψή του ανάλογα σχέδια, επισημαίνοντας ότι τα όσα αναφέρονται, του φαίνονται "αναληθή".
Χθες, το Reuters έκανε λόγο για σχέδιο έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση εξόδου της χώρας από το ευρώ το οποίο προβλέπει μεταξύ άλλων
Το πρακτορείο, επικαλούμενο δύο κοινοτικούς αξιωματούχους ανέφερε ότι τα μέτρα αυτά συζήτησαν οι ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών.
Την ίδια ώρα, την προετοιμασία στρατηγικής εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, ώστε να περιορισθούν οι συνέπειες για τους υπόλοιπους, ζητά από την γερμανική κυβέρνηση ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU).
Ο κ. Λάουκ εκτιμά ότι η Ελλάδα είναι «βαρύτατα υπερχρεωμένη, έχει πραγματοποιήσει μόλις το 5% των μεταρρυθμίσεων, η εξυγίανση των τραπεζών δεν θα γίνει», ενώ χαρακτηρίζει «απογοητευτικά» τα ως τώρα αποτελέσματα των αποκρατικοποιήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.