Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Άψογος ο αγώνας Junior ορεινής ποδηλασίας του Συλλόγου Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς

Έναν άψογο από όλες τις απόψεις αγώνα Junior ορεινής ποδηλασίας (για ηλικίες από 9 έως 16 ετών) διοργάνωσε χθες Σάββατο 23 Ιουνίου 2012 ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς. Επρόκειτο για μια εξαιρετική διοργάνωση από ένα νέο σύλλογο, αλλά πολλά υποσχόμενο.
Ο αγώνας έλαβε χώρα στο δάσος πίσω από τα σφαγεία Κιλκίς σε μια κυκλική διαδρομή μήκους 4.5 χλμ. που έχουν διαμορφώσει με προσωπική τους εργασία τα μέλη του Συλλόγου και η οποία περνά μέσα από δασικά μονοπάτια και δασικούς δρόμους.


Η συμμετοχή των παιδιών ήταν δωρεάν και γινόταν δεκτή μόνο με την γραπτή συγκατάθεση του γονέα-κηδεμόνα τους.
Οι ποδηλάτες (από το Κιλκίς αλλά και από γύρω περιοχές) που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των αγώνων, το διασκέδασαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.
Οι κατηγορίες στις οποίες διαγωνίστηκαν οι συμμετέχοντες ήταν τέσσερις: Μίνι μικρά (για παιδιά Γ' και Δ΄ Τάξη δημοτικού), Μίνι μεγάλα (Ε' και ΣΤ΄ δημοτικού), Παμπαίδες (Α' και Β' γυμνασίου) και Παίδες (Γ' γυμνασίου και Α' λυκείου).
Στον πρώτο κάθε κατηγορίας απονεμήθηκε χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον δεύτερο αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα και στον τρίτο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα, ενώ σε όλους τους αθλητές δόθηκαν αναμνηστικά συμμετοχής από την οργανωτική επιτροπή για την συμμετοχή τους στον αγώνα.
Στον αγώνα που ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς, υπήρχε παρουσία του ΕΚΑΒ Κιλκίς, ενώ στο επιτυχημένο αποτέλεσμα συνέβαλε και η εργασία και συμμετοχή πολλών εθελοντών.
Χορηγοί του αγώνα ήταν η "Ποδηλατοτεχνική", το σούπερ μάρκετ "Βάσω", το "Gate" sports cafe, το κατάστημα αθλητικών ειδών "Peak" και η "Γνώμη".



























 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.