Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Δεν συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του κινήματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»

Γράφει η  Αλεξάνδρα Φωτίου Στεφανίδου
Πρώην υποψήφια βουλευτής ¨Ανεξάρτητοι Έλληνες"
Στις εκλογές της 6ης Μάιου συμμετείχα στο ψηφοδέλτιο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» για να διεκδικήσω μαζί με τους συμπολίτες μου μια νέα προοπτική για τον νομό του Κιλκίς, για τον τόπο μας. Όπως γνωρίζετε από τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας οι φίλοι που με τίμησαν με την ψήφο τους με ανέδειξαν στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου, μεγαλώνοντας έτσι την ευθύνη που μου αναλογούσε μέσα στις τάξεις του κινήματος. Με αφορμή τη θέση μου αυτή και αξιολογώντας τη γενικότερη παρουσία μας από την επομένη ημέρα ανεζήτησα την ηγεσία του κινήματος και προέβαλα εγγράφως τις θέσεις μου για όσα ζητήματα αντιμετωπίζει η περιοχή μας. Ένας νομός συνοριακός με αρκετές ιδιαιτερότητες και πάρα πολλά προβλήματα , παρά τη παρουσία στελεχών του σε κυβερνητικές θέσεις κατά την τελευταία δεκαετία. Απεδείχθη όμως ότι ήταν άλλες οι προτεραιότητες της ηγεσίας του κινήματος και διαφορετικές από τις προτάσεις και δεσμεύσεις μου απέναντι στους φίλους που με στήριξαν και εμπιστεύτηκαν.
Δυστυχώς οι επικεφαλής του κινήματος πέρασαν ως «ψιλά γράμματα» τις προτάσεις μου για ένα καλύτερο μέλλον τόσο για το κίνημα των « Ανεξάρτητων Ελλήνων» αλλά και περισσότερο για το νομό Κιλκίς. Ειδικότερα μεταξύ άλλων πρότεινα να ισχυροποιηθεί το ψηφοδέλτιο του κινήματος με τα πλέον ικανά στελέχη και πρόσωπα ώστε να κερδίσουμε το εκλογικό σώμα και να μας εμπιστευτούν την τρίτη βουλευτική έδρα του νομού μας, την οποία στις εκλογές της 6 ης Μαΐου από υπαιτιότητα κάποιων οριακά και με ελάχιστη διαφορά ψήφων απολέσαμε.
Επειδή η πολιτική για μένα ουδέποτε αποτελούσε προσωπική φιλοδοξία, η δε σχέση μου με τους συντοπίτες μου κτίστηκε με βάση την αμοιβαία μεταξύ μας εμπιστοσύνη και υποχρεούμενη πλέον να τηρήσω την υπόσχεση μου, ότι δηλαδή σε περίπτωση ουσιαστικών διαφωνιών θα βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να αποχωρήσω, αποφασίζοντας να μη συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του κινήματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Η πράξη μου αυτή είναι επιλογή ηθικής δέσμευσης προς τους συμπολίτες και ψηφοφόρους του κινήματος του νομού Κιλκίς, στους φίλους που με τίμησαν με την ψήφο τους και σε όσους με εμπιστεύτηκαν και με βοήθησαν. Βρίσκομαι πάντα αρωγός στους συνανθρώπους και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και θα εξακολουθώ να διεκδικώ μαζί σας ένα καλύτερο αύριο για όλους και για τον τόπο μας.

5 σχόλια:

  1. και εσυ κοπέλλα μου τόση ανευθυνότητα!πού παίρνεις δηλαδή μεταγραφή1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala esu perimeneis mesa stis ekloges na baloun zitimata ?
    esu paidaki mou allou ponaei to dontaki sou kai epeidei akoustike oti o sumpilidis einai autos pou tazei, katalabainoume ti se etakse.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ότι έχεις κάποιες παρατηρήσεις για τις θέσεις του κινήματος σχετικά με το Κιλκίς, είναι πολύ θετικό. Όλοι πρέπει να έχουν. Πιστεύω θα αναφέρεις λεπτομέρειες στο Συνέδριο που θα έρθει.
    Φυσικά τοπικά ζητήματα δεν τίθενται μέσα στις εκλογές. Θέσεις-απόψεις ετοιμάζουν τα τοπικά στελέχη πιο πριν και τις εισηγούνται για να ενσωματωθούν στο συνολικό προγραμματισμό. (Σε όλα τα κόμματα έτσι πρέπει να γίνεται..αλλά όταν κυβερνάνε να υλοποιούνται.)
    Ως γνωστόν, δεν υπήρχε (δυστυχώς) ο χρόνος γι' αυτό.
    Το ότι δε συμμετέχεις το καταλάβαμε γιατί δεν είσαι υποψήφια. Οι συνδυασμοί ανακοινώθηκαν πριν μερικές βδομάδες.. γιατί βλέπουμε αυτή την ανακοίνωση τώρα;.. δεν καταλαβαίνω!
    Ας μη χαίρονται αυτοί που λένε για μεταγραφή γιατί δεν είδα να αναφέρεις κάτι τέτοιο.. σωστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και έτσι "έχασε η Βενετιά βελόνι"
    Κοπέλα μου δεν φταίς εσύ. Φταίνε εκείνοι που εμπιστεύονται ανθρώπους που ό λόγος τους δεν έχει ΑΞΊΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποιος εισαι εσυ που θα μου πεις για αξιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.