Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Με νεανική όμάδα στο πανελλήνιο Παίδων - Κορασίδων. Με δέκα αθλητές-αθλήτριες συμμετέχει ο ΓΑΣ Κιλκίς

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων & Κορασίδων θα διεξαχθεί το προσεχές σαββατοκύριακο στο δημοτικό στάδιο των Σερρών. Ο ΓΑΣ Κιλκίς θα κατεβάσει σε αυτούς τους αγώνες δύο αθλητές στα 400 μ με εμπόδια,έναν αθλητή στα 2000 μ στήπλ, μια αθλήτρια στον ακοντισμό , μια στα 100 μ και δύο ομάδες στις σκυταλοδρομίες 4Χ100 στα αγόρια και στα κορίτσια. Μπορεί οι συγκυρίες να το έφεραν έτσι φέτος που το τμήμα στίβου να μην μπορεί να διεκδικήσει ρόλο πρωταγωνιστή όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια , ωστόσο προσδοκίες για αξιόλογες εμφανίσεις υπάρχουν και είναι βέβαιο πως όσοι αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουν να διακριθούν.
Η Σωτηρία Καζαντζίδου, μικρή παγκορασίδα (14 ετών) στην ηλικία, κατεβαίνει στο πρώτο της Πανελλήνιο πρωτάθλημα στον ακοντισμό, με βλέψεις που φτάνουν μέχρι τη συμμετοχή της στον τελικό. Έχει επίδοση 35,05 μ , έχει κάνει πολύ καλή προετοιμασία για τους αγώνες και βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση. Ωστόσο της λείπει η εμπειρία από τόσο μεγάλους αγώνες και ίσως αυτό να της στοιχίσει. Αν όλα πάνε καλά η μικρή του Κώστα Μηναρετζή θα είναι μάλλον στον τελικό με φιλοδοξίες και για κάτι παραπάνω.
Οι περσινοί Πανελληνιονίκες στα 300 μ εμπόδια Δημήτρης Βογιατζής και Γιώργος Νικηφορίδης , στην πρώτη τους χρονιά στην κατηγορία των Παίδων, θα “γράψουν” ακόμη μια συμμετοχή σε μεγάλους αγώνες και η εμπειρία τους μπορεί να αποδειχτεί το πιο δυνατό τους όπλο. Το πρόβλημα είναι πως δεν έχουν κάνει επίσημη κούρσα φέτος στα 400 μ εμπόδια και αυτό σε ένα τόσο τεχνικό αγώνισμα είναι σημαντικό.
Στα 2000 μ με φυσικά εμπόδια θα αγωνιστεί ο δεκαπεντάχρονος Αιμίλιος Μαβίδης. Ο αθλητής του Φίλιππου Μισαηλίδη έχει κάνει πολύ καλή προετοιμασία για αυτόν τον αγώνα και αν αγωνιστεί σύμφωνα με τις δυνατότητες του είναι βέβαιο πως θα βαθμολογηθεί. Στόχος του μια επίδοση κάτω από 7΄02.''00 που είναι και το ρεκόρ του συλλόγου που κρατάει από το 2000!.
Την πρώτη της εμφάνιση σε ένα μεγάλο αγώνα θα κάνει στις Σέρρες η σπρίντερ Παναγιώτα Τριανταφυλλίδου που θα αγωνιστεί στα 100 μ με στόχο να πετύχει κάτι καλύτερο από 13''56 που έχει φέτος. Δεν έχει πιθανότητες και άγχος για είσοδο στον τελικό και αυτό μπορεί να τη βοηθήσει να πετύχει τον στόχο της.
Νεανικές και άπειρες οι ομάδες στις σκυταλοδρομίες 4 Χ 100 χωρίς αυτό να σημαίνει πως λείπουν και οι φιλοδοξίες. Όχι φυσικά για μετάλλιο αλλά για πλασάρισμα σε θέσεις που θα δώσουν βαθμούς και από την ώρα που υπάρχει η τεράστια παράδοση του ΓΑΣ Κιλκίς και οι πολύ καλές αλλαγές όλα είναι εφικτά.
Τα αγόρια θα αγωνιστούν με τους Βασίλη Λαζαρίδη (ή Φώτη Κυρμπάτση), Δημήτρη Βογιατζή, Γιώργο Νικηφορίδη και Χρυσόστομο Μηναρετζή και τα κορίτσια με τις Παναγιώτα Τριανταφυλλίδου, Δημητρα Γεωργιάδου, Παναγιώτα Τανάνη και Σπυριδούλα Μηναρετζή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.