Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

"Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας" σε διασκευή για παιδιά στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

 Ο Οργανισμός Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς παρουσιάζει το έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ "Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας" σε διασκευή για παιδιά και σκηνοθεσία :Δημήτρη Αδάμη, τη Δευτέρα 2 Ιουλίου και ώρα 9 το βράδυ, στο Θέατρο Λόφου από την ομάδα Μαγικές σβούρες.  Η πιο μαγική κωμωδία για τα παιδιά και για όλη την οικογένεια , η πιο μαγευτική φετινή παράσταση, κρύβει το μυστικό ενός ονείρου και θα το αποκαλύψει σε μικρούς και μεγάλους στο Θέατρο Λόφου στο Κιλκίς.

Η παράσταση είναι ειδικά φτιαγμένη για τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους από το υλικό των ονείρων και με σύγχρονη , αθώα και δροσερή ματιά μαγεύει τους μικρούς θεατές και τους γνωρίζει το σπουδαίο συγγραφέα μέσα από την ελαφρότητα ενός ψιθύρου.
Ο Πουκ, το λατρεμένο ξωτικό των παιδιών, κινεί τα πιόνια-ρόλους σ’ αυτό το σκηνικό παιχνίδι και όλοι, άνθρωποι και ξωτικά , περιπλέκονται σε μια από τις πιο αστείες ιστορίες που έχουν γραφτεί ποτέ. Η μουσική της παράστασης είναι, όπως συνηθίζουν οι μαγικές σβούρες στις παραστάσεις τους, μια πρόταση και αφορμή για να ανακαλύψουν τα παιδιά νέους μουσικούς ορίζοντες. Ελισαβετιανοί συνθέτες , που επιστρατεύτηκαν την εποχή του Σαίξπηρ για τα έργα του αλλά και αυθεντικές μουσικές εκείνης της εποχής . Υπέροχα κοστούμια, όπως πάντα έχουν μια ιδιαίτερη σφραγίδα και τα παιδιά θα δουν από κοντά τα πιο ευφάνταστα ξωτικά και τους πιο κωμικούς μάστορες.
Ας μη χάσει, λοιπόν, κανείς «ευγενικοί μας θεατές » αυτό το όνειρο , κι αυτές τις αλλιώτικες σκιές, γιατί ειδικά αυτή τη χρονιά η αισιοδοξία ίσως να είναι το κλειδί της ελπίδας μας.
Παίζουν οι ηθοποιοί :
Λευτέρης Βασιλάκης, Ηλέκτρα Καρτάνου, Άγγελος Κυριακόπουλος, Δημήτρης Μαχαίρας, Κωνσταντίνος Παππάς ,Ηλίας Παρασκευόπουλος, Δημήτρης Πάσσος, Μαριαλένα Ροζάκη, Μαριλίζα Χρονέα
*Η ομάδα μαγικές σβούρες είναι μέλος του Ελληνικού Κέντρου Θεάτρου για τα Παιδιά και τους Νέους .
Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά
Γενική είσοδος : 10 ευρώ
Ομαδικό για συλλόγους και ομάδες θεατών : 8 ευρώ
Εισιτήρια προπωλούνται από τα γραφεία του ΟΠΟΝΓΑ τις εργάσιμες μέρες και ώρες. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.