Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Κίνηση Νέων Κιλκίς Υπέρ της Ευρωπαϊκής Προοπτικής της Ελλάδας

Στην κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα, υπάρχει μία γενιά που συνεχίζει να σιωπά.
Είναι η νέα γενιά, η δική μας γενιά, αυτή που γεννήθηκε ή μεγάλωσε μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, συναλλάχθηκε και συναλλάσσεται με ευρωπαϊκό κοινό νόμισμα, οραματίζεται το μέλλον και την ευημερία της Ελλάδος μέσα από την ειρηνική συνύπαρξη και συνεργασία με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. Είμαστε η γενιά που σκέπτεται ευρωπαϊκά, υπερασπίζεται ένα ευρωπαϊκό θεσμικό οικονομικό-κοινωνικό πλαίσιο κανόνων και αξιών, στηρίζει με τη γνώση της και τη δράση της την προσπάθεια ολοκλήρωσης της Ε.Ε. σε κάθε επίπεδο.
Τούτη τη στιγμή, η Ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας τίθεται σε πραγματικό κίνδυνο. Η γενιά της Ευρώπης έχει υποχρέωση να λύσει τη σιωπή της, καθήκον να τοποθετηθεί συγκροτημένα στο δημόσιο διάλογο, ευθύνη να κρατήσει την πατρίδα όρθια.
Σε αυτό το πλαίσιο, δημιουργούμε την “Κίνηση Νέων Κιλκίς” υπέρ της Ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας και αναλαμβάνουμε δράση, με ομιλία στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς, την Τετάρτη 13 Ιουνίου, ώρα 19:00 και θεματικές ενότητες τις εξής:
1) Η δημοσιονομική κατάσταση της Ελλάδας - Ανάλυση του μνημονίου- Το δίλημμα ευρώ ή δραχμή [Δημήτρης Παυλίδης - Οικονομολόγος]
2) Μύθοι και αλήθειες της κρίσης - Ιστορική αναδρομή θεωριών συνωμοσίας και πώς αυτές έβλαψαν τη χώρα [Πέτρος Γρηγοριάδης - Δικηγόρος]
3) Ευπαθείς κοινωνικά ομάδες: Ευθύνη-συνοχή-αλληλεγγύη [Έλλη Φρεγγίδου - Ψυχολόγος]
4) Το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής - Οι αιτίες της αναγέννησης της ακροδεξιάς και οι κίνδυνοι για την ελληνική κοινωνία [Νίκος Ασλανίδης - Εκπαιδευτικός]
5) Αναπτυξιακή προοπτική της Ελλάδας - Kαινοτόμες δράσεις - Νἐες συλλογικότητες [Στέφανος Παραστατίδης - Ιατρός]
Η διάρκεια της εκδήλωσης υπολογίζεται στη μία ώρα. Θα ακολουθήσει ελεύθερη συζήτηση με ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους.

2 σχόλια:

  1. Κίνηση Νέων Κιλκίς : το νέο όνομα της νεολαίας του πρώην ΠΑΣΟΚ;
    χααχαχαχαχχα
    Θα γελάσουν και οι κότες...
    Παραστατίδης junior / Φρεγγίδου / Παυλίδης / Ασλανίδης...

    χαχχαχαχαχχαχαχα
    Ακόμη γελάω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κίνηση Νέων Κιλκίς.... μα που είναι το αστείο;;; Νέοι άνθρωποι, συντοπίτες μας, επιστήμονες, καταξιωμένοι επαγγελματίες στο χώρο του ο καθένας, γιατρός, δικηγόρος, οικονομολόγος κ.α. θα μας εξηγήσουν με σαφήνεια αλλά και σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτά που όλοι οι υπόλοιποι αρνούμαστε πεισματικά να καταλάβουμε. Πως ο δρόμος της σωτηρίας μας είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Το όραμα του ΓΑΠ για την "ευημερία" αυτού του τόπου δεν πρέπει τώρα να σταματήσει αλλά πρέπει να συνεχιστεί οπωσδήποτε!!... Όχι δεν πιάσαμε ακόμα πάτο... η τρόικα και το ΔΝΤ θα μας σώσουν αλλά και τα "κοπρό@@υλα" οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που έχουν ως ινδάλματα αυτοί οι σπουδαίοι και περισπούδαστοι φίλοι μας!! Σαν δεν ντρεπόσαστε λέω εγώ που σας έπιασε τώρα ο πόνος για την σωτηρία ΜΑΣ. Το ευατούλη σας ψάχνεται να βολέψετε σε καμιά θεσούλα για να το κανομάτε... κι αν αυτή την στιγμή τίθεται η πορεία της Ελλάδας σε κίνδυνο είναι γιατί κάποιοι απ' τους "αγαπημένους" σας τα τρώγανε τα τρώγανε και δεν χορταίνανε και γλυκάθηκαν και θέλουν να φάνε κι άλλα... αυτούς που μας παρουσιάζεται τώρα για εθνοσωτήρες...τα λαμόγια και τους αλήτες... αυτούς που θέλατε να τους μοιάσετε γιατί λιμπιστήκατε κάτι από την ψεύτικη δόξα τους και τα κλεμμένα φράγκα τους... ρε καημένοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.