Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε Χαλκιδική και Σέρρες

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας χθες το απόγευμα στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, τρεις ημεδαποί 67, 18 και 13 ετών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανίων Χαλκιδικής, διότι διέρρηξαν το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο 43χρονης που ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης beach bar και αφαίρεσαν μία τσάντα της. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στην παθούσα. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι ανωτέρω διέπραξαν άλλη μία κλοπή σε βάρος ημεδαπής στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανίων Χαλκιδικής.
Συνελήφθησαν επίσης χθες το πρωί στις Σέρρες, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Γεωργίας 27 και 26 ετών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου του 27χρονου όπου επέβαιναν οι προαναφερόμενοι βρέθηκαν έξι φιάλες οινοπνευματωδών ποτών αξίας 115 ευρώ και όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα τις είχαν αφαιρέσει από σούπερ μάρκετ στις Σέρρες. Οι φιάλες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του καταστήματος.  Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.
Συνελήφθη επίσης χθες το πρωί στο Πολύχρονο Χαλκιδικής, ένας ημεδαπός 34 ετών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσανδρείας Χαλκιδικής, διότι τις πρώτες πρωινές ώρες αφαίρεσε από διαμέρισμα 57χρονης αλλοδαπής υπηκόου Ολλανδίας δύο τσάντες που περιείχαν διάφορα προσωπικά της αντικείμενα, τα χρηματικά ποσά των 500 ευρώ και 6000 δηναρίων, καθώς επίσης και τα κλειδιά του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου της. Τα κλοπιμαία, εκτός από τα χρηματικά ποσά, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας Χαλκιδικής.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπον αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.