Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Συνελήφθησαν δύο άτομα για αρπαγή τσάντας στην Κατερίνη

Συνελήφθη και η παθούσα για παράβαση του νόμου περί όπλων και επικίνδυνη σωματική βλάβη. Συνελήφθησαν χθες (05.06.2012) το μεσημέρι, στην Κατερίνη Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Και Καταστολής Εγκληματικότητας Πιερίας, δύο ημεδαποί 27 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος 22χρονης, ενώ συνελήφθη και η 22χρονη παθούσα σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Αρχικά, οι δύο άνδρες πλησίασαν την 22χρονη και με τη χρήση σωματικής βίας, προσπάθησαν να αφαιρέσουν την τσάντα της. Η 22χρονη αντιστάθηκε και με στιλέτο που είχε στην κατοχή της, έπληξε στο σώμα τον 31χρονο, ο οποίος αφού την αφόπλισε την τραυμάτισε ελαφρά με το στιλέτο, ενώ ο 27χρονος κατάφερε τελικά να αφαιρέσει την τσάντα της γυναίκας. Οι δύο άνδρες τράπηκαν σε φυγή πεζοί, εντοπίστηκαν από περιπολούντες αστυνομικούς και συνελήφθησαν.
Σε αστυνομική έρευνα του χώρου εντοπίστηκαν το στιλέτο και η τσάντα και κατασχέθηκαν.
Ο 31χρονος και η 22χρονη διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών και νοσηλεύονται.
Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.