Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Δήλωση Καρατζαφέρη για την επίθεση στελέχους της Χρυσής Αυγής κατά εκπροσώπων κομμάτων

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Μας πήρε 10 χρόνια να δώσουμε αξιοπρέπεια, εκτίμηση και σεβασμό στον πατριωτικό χώρο. Δεν θα επιτρέψουμε στην παρέα του κ. Μιχαλολιάκου, στην κομματική συμμορία του κ. Κασιδιάρη να ευτελίζει αυτό το οποίο χτίσαμε τόσα χρόνια στην εκτίμηση του ελληνικού λαού. Αυτές οι φασιστικές πράξεις δεν εκπροσωπούν κατά καμία έννοια τον πατριωτικό χώρο. Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό που με πράξεις και αβαρίες, με ενέργειες και με λάθη του πολιτικού κόσμου, επιτρέψαμε σε αυτό το μόρφωμα να πάρει δύναμη. Ήρθε η ώρα να φύγουν από την πολιτική ζωή. Ο φασισμός δεν έχει πέραση στην Ελλάδα».

1 σχόλιο:

  1. ουτε εσυ εχεις περαση απατεωνα.τωρα ο,τι και να κανεις βουλη δεν βλεπεις,αργα ξυπνησες υπαλληλε του μητσοτακουλα.οσο για την αριστερα αστην να ουρλιαζει και να ξερναει χολη και μισος...ειναι στη φυση της.οταν δολοφονουνται ελληνες κανενας "αριστερος αγωνιστης" δεν ανοιγει το βρωμοστομα του.νομιζουν πως θα κανουν "πολυπολιτισμικη" κοινωνια με τους εισβολεις.εαν σας πειραξε το περιστατικο με την μεγαλοκοπελλα του κκε δειτε και τον αποκεφαλισμο του τυνησιου χριστιανου απο τον μουσουλμανο...τετοιους φερνουν στην ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.