Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Τέλος ποδοσφαιρικής χρονιάς για τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης

H Ακαδημία ΠΑΟΚ Κρηστώνης ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η ποδοσφαιρική χρονιά 2011-2012 με τη διεξαγωγή της τελετής λήξης την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012 στο γήπεδο του ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Διεξήχθησαν φιλικοί αγώνες σε τέσσερεις (4) ηλικιακές κατηγορίες, Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Προπαίδες και Παίδες. Συμμετείχαν 4 σωματεία στις ανωτέρω κατηγορίες.
Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την πέραν κάθε προσδοκίας επιτυχή ποδοσφαιρική χρονιά και τελετή λήξης. Το γήπεδο της Κρηστώνης πλημμύρισε με περισσότερα από 150 παιδιά όλων των ηλικιών που επέδειξαν άριστο ήθος και ιδιαίτερη αγωνιστικότητα. Για το λόγο αυτό, οφείλουν να αποδοθούν τα εύσημα στους παράγοντες και προπονητές εκτός της Ακαδημίας μας και στις ομάδες Αετών Ακαδημία Αντ. Κυριακίδη, Ακαδημία Παιώνων Τούμπας και Ακαδημία Νίκης Ευκαρπίας, τους οποίους ευχαριστούμε για την άριστη συνεργασία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης το διαιτητή του συνδέσμου Κιλκίς Γεώργιο Παπαμιχαηλίδη για την άμεση και ανιδιοτελή ανταπόκριση του στο κάλεσμά μας.
Με τη λήξη των αγώνων, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την προσφορά στο Σύλλογό μας στο Δεληγιώργη Πολυδεύκη, απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και Κύπελλα στις συμμετέχουσες ομάδες. Ακολούθησε φιέστα με πυροτεχνήματα να κάνουν τη νύχτα ημέρα στο γήπεδο της Κρηστώνης.
Ο Ακαδημία ΠΑΟΚ Κρηστώνης είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στην κατά το δυνατόν καλύτερη οργάνωση της, με σκοπό την ανάδειξη νέων αθλητών και τη διαμόρφωση αθλητικού χαρακτήρα των παιδιών στη βάση του σεβασμού (respect), με όσο το δυνατόν μικρότερη οικονομική επιβάρυνση των γονέων στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.