Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ανεξάρτητοι Έλληνες Κιλκίς: "Οι δηλώσεις και απόψεις που ντροπιάζουν τους κιλκισιώτες"

Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι 2 εβδομάδες μετά την βιντεοσκόπηση σε κομματική συγκέντρωση, δηλώσεων - απόψεων που ντροπιάζουν τους κιλκισιώτες, δεν έχουμε ακούσει να καταδικάζεται το γεγονός από ΚΑΝΕΝΑΝ.  Περίπου 100.000 Έλληνες έχουν δει το επίμαχο βίντεο κι αναρωτιούνται αν είναι δυνατόν να επιτρέπει μια τοπική κοινωνία να της φέρονται με τέτοια αναξιοπρέπεια. Μοναδική εξαίρεση αποτελούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες που καταδίκασαν το γεγονός μέσω της δήλωσης του Υποψήφιου Βουλευτή Κιλκίς κου Κων. Δεμερτσίδη. Ευχόμαστε να υπάρχουν κι άλλες αντιδράσεις κι ας μην έχουν πέσει στην αντίληψή μας.
Είμαστε βέβαιοι ότι υπάρχουν πολλοί αξιοπρεπείς πολίτες στην κοινωνία μας, είναι οι περισσότεροι και δεν αποδέχονται αυτή την ιδιότυπη "ομερτά".
Είναι γεγονός ότι ο "άστοχος εξευτελισμός", σε μια κομματική συγκέντρωση, των νέων που εργάστηκαν με stage αλλά κι αυτών που δεν εργάστηκαν, δεν είναι το κριτήριο της ψήφου μας. Είναι όμως χαρακτηριστικό της φιλοσοφίας της πολιτικής που θέλουμε να επιλέξουμε για το αύριο.
Γι' αυτό καλούμε τους συμπολίτες μας να στηρίξουν μια διαφορετική φιλοσοφία στην πολιτική...
Eίμαστε ΠΟΛΛΟΙ ...να γίνουμε περισσότεροι.

6 σχόλια:

  1. μαλλον πληρωνει καλα τις εφημεριδες ο γιωργαντας κ δε γραψανε τιποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατί δε στέλνεις καμιά επιστολή να τις ρωτάς γιατί δεν έγραψαν τίποτε; ας το κάνουμε όλοι μπας και ξυπνήσουνε όσοι κοιμούνται

      Διαγραφή
  2. 6 MAIO EISASTAN PIO POLOI EISASTAN PIO ANEKSARTHTOI TVRA GIA ELLINES DEN KSERV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιο πολλοί πράγματι είμασταν, τι να κάνουμε εκλογές είναι αυτές
      Πιο ανεξάρτητοι; γιατί το αναρωτιέσαι; δεν άλλαξε τίποτε
      Πιο Έλληνες; γιατί δεν ξέρεις; είμαστε, όπως και πολλοί άλλοι, μην το αναρωτιέσαι.

      Διαγραφή
  3. Εδώ ο Λαπατίνας γούσταρε τόσο πολύ με τις δηλώσεις Γεωργαντά που γύρισε στη ΝΔ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τον Γιαχωβά και αδερφό του ''ζωγράφου'' της 17Ν Γαβριήλ Αβραμίδη που βγήκε βουλευτής με τους ανεξ.έλλην.καμμένους μπορείτε να μας πείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.