Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

"Δεν γνωρίζουν τι σχήμα έχει η μπάλα"

Γράφει ο Φώτης Ζάικος
Πολύ καλή και έξυπνη η κίνηση από μέρους του Κιλκισιακού για κοινή γιορτή με τη Δόξα Χέρσου και τον Εθνικό Αγιονερίου. Μακάρι να ανταποκριθεί ο κόσμος κάτι που θα είναι πολύ καλό για το κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο. Εκτός όμως από τη γιορτή εάν γεμίσει και η αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς «Βασίλης Σεργιαννίδης» στην έκτακτη συνέλευση του Κιλκισιακού θα είναι το τέλειο.
Έτσι θα υπάρχει η δυνατότητα γνώσης των πεπραγμένων και ίσως προκύψει παρά τους χαλεπούς καιρούς ελπίδα για καλύτερα πράγματα για τον Κιλκισιακό. Είναι σημαδιακή ημέρα η 20η Ιουνίου ημέρα Τετάρτη μαζί με τον εορτασμό της πόλης μας να γιορτάσουμε και το θετικό μέλλον της ομάδας. Όσο για κάτι αστεία τυπάκια που μας ψέξανε για εισιτήρια και διάφορες μπούρδες ξεναλέμε ότι εκτός από το ελευθέρας οι αθλητικογράφοι είχαμε, έχουμε και θα έχουμε διαρκείας από Κιλκισιακό και Χέρσο.
Το Αγιονέρι είναι λίγο μακριά αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Τουλάχιστον εκείνοι δεν μας την είπανε. Επομένως οι τζαμπατζήδες, γιατί τους γνωρίζουμε καλά θα κάνουν να σιωπούν για τέτοιου είδους θέματα αφού δεν ξέρουν και δεν γνωρίζουν. Υποθέτω ότι δεν γνωρίζουν καν τι σχήμα έχει η μπάλα.

4 σχόλια:

  1. Όντως πολύ καλή και έξυπνη η κίνηση των δυο ομάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ζαικοοοοςςςς στα αλωνια βγηκκκεεεεεεςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πεστα ζαικο μικροι μεγαλοι στα καφενεια.ολοι εχουν αποψη για το ποδοσφαιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επανερχομαι τρεις περιπου μηνες μετα,και ξαναλεω,οτι επειδη τυγχανει να καθομαι σε εισοδο γηπεδου και να κοβω εισιτηρια,σχεδον κανεις απο εσας ολους που θελετε να λεγεστε ποδοσφαιροπαραγοντες δεν κοβει εισιτηριο.Ουτε οι "δημοσιογραφοι" αλλά ουτε και οι βετερανοι.Βετερανοι οι οποιοι -ειρησθω εν παροδω- ενω βολευτηκαν με το βυσμα του Κιλκισιακου σε διαφορες δουλειες,τωρα αρνουνται να πληρωσουν κι αυτα τα 5-10 ευρω με το προσχημα του βετερανου.Ναι Φωτη,δεν ειναι ολοι (δημοσιογραφοι-βετερανοι κλπ) τζαμπατζηδες,αλλα μην μου λες πως πληρωνουν εισιτηριο πανω απο το 10% αυτων??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.