Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

«Παιχνίδι, γέλιο και χαρά: συστατικά για τα παιδιά»

Την Τρίτη 26 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο πάρκο των οδών Βενιζέλου, Αγ. Γεωργίου και Σπάρτης στο Κιλκίς η εκδήλωση με τίτλο «Παιχνίδι, γέλιο και χαρά: συστατικά για τα παιδιά». Κάθε χρόνο αυτήν την ημέρα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών το Κέντρο Πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ γιορτάζει την πρόληψη έχοντας ως αρχή την αντίληψη ότι η προαγωγή της καλής ψυχοσυναισθηματικής υγείας μικρών και μεγάλων είναι ευθύνη όλων μας και μπορεί να επιτευχθεί με την ενεργή συμμετοχή όλων. Έτσι και φέτος η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία φορέων του νομού που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Συγκεκριμένα, το Δίκτυο Υποστηρικτών ΝΗΡΕΑ οργάνωσε δημιουργικά παιχνίδια με καλοκαιρινές κατασκευές και ζωγραφική για παιδιά και εφήβους και ο Ιερός Ναός Γεννήσεως της Θεοτόκου Ευκαρπίας & ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευκαρπίας ετοίμασε και πρόσφερε πιροσκί στους παρευρισκομένους. Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε προβολή οπτικού υλικού σχετικά με τις δράσεις και το έργο του Κέντρου Πρόληψης.
Ευχαριστούμε όλους εκείνους που το απόγευμα της Τρίτης μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε το γεγονός ότι προσήλθαν άνθρωποι που γνώρισαν το Νηρέα μέσα από τις βιωματικές ομάδες για γονείς, εκπαιδευτικούς και εθελοντές.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρωτοπρεσβύτερο Ιωάννη Φ. Ξενιτίδη, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευκαρπίας και το Δίκτυο Υποστηρικτών ΝΗΡΕΑ για την εθελοντική προσφορά, την παρουσία τους και την άρτια συνεργασία τους στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.