Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση Κυνηγετικού Συλλόγου Παιονίας "Το Πάικο"

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Παιονίας «Το Πάικο», κάνει γνωστό στα μέλη του, ότι λόγω των Εορταστικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων που διοργανώνουν οι πρώην Δήμοι Γουμένισσας και Ευρωπού προς τιμήν των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου που γίνονται στα Δημοτικά Διαμερίσματα Στάθη του πρώην Δήμου Γουμένισσας, και Αγίου Πέτρου του πρώην Δήμου Ευρωπού, στις οποίες ο Κυνηγετικός Σύλλογος συμμετέχει με Σκοπευτικούς Αγώνες που έχουν ως κάτωθι:
1. Στις 29-6-2012 ημέρα Παρασκευή και ώρες 4 με 7.00 το Απόγευμα στο Κυνηγετικό Σκοπευτήριο «Γεώργιος Τραϊανός» του Δημοτικού Διαμερίσματος Στάθη του πρώην Δήμου Γουμένισσας.
2. Στις 30-6-2012 ημέρα Σάββατο και ώρες 4 με 7.00 το Απόγευμα στο Κυνηγετικό Σκοπευτήριο του Συλλόγου στη Μεσιά του πρώην Δήμου Ευρωπού.
3. Στους Σκοπευτικούς Αγώνες θα απονεμηθούν Κύπελλα, Μετάλλια και άλλα έπαθλα και δώρα.
4. Και στις δύο περιπτώσεις ο Κυνηγετικός Σύλλογος θα δώσει ως προσφορά του στους πρώτους νικητές από μία ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Άδεια Θήρας που η Άδεια τους θα έχει εκδοθεί από το Δασαρχείο Γουμένισσας.
5. Παρακαλούνται οι κυνηγοί, όπως και στους δύο Αγώνες να έχουν καθολική συμμετοχή.
6. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι κατέχουν Άδεια Θήρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.