Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ο «αγανακτισμένος» δημοσιογράφος που αποστόμωσε την Τρόικα [βίντεο]



Ένα απίστευτο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, όπου ο εκπόσωπος της Τρόικα, Κλάους Μαζουχ έρχεται αντιμέτωπος με τις σκληρές ερωτήσεις του δημοσιογράφου Βινσεντ Μπραουνι για τη λιτότητα στην Ιρλανδία. «Ήρθατε στον τόπο μας, προσφέρατε τεράστιο πόνο στον ιρλανδικό λαό για χρέη προς όφελος όχι κάποιου στην Ιρλανδία, αλλά για όφελος των ευρωπαϊκών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, με σκοπό να σώσετε νεκρές τράπεζες», ανέφερε μεταξύ άλλων Ιρλανδός δημοσιογράφος απευθυνόμενος στον επικεφαλής του κλιμακίου.

1 σχόλιο:

  1. Της ακατανόητες μπούρδες που πετάει ο τραπεζίτης, τις καταλαβαίνει ο ίδιος; Η ερώτηση που του έθεσε ο δημοσιογράφος είναι γιατί οι πολίτες οφείλουν να πληρώσουν για μια χρωκοπημένη τράπεζα;;;
    Γιατί αυτές τις γ...ες τράπεζες που κάναν τις καταθέσεις των πολιτών πλουσιοπάροχα μπόνους για την πάρτι τους, θαλασσοδάνεια σε χρεοκοπημένους καναλάρχες, σε χρεοκοπημένα κόμματα, σε κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες, πρέπει τώρα να τις πληρώνουν οι φορολογούμενοι. Σε μια δημοκρατική ευνομούμενη πολιτεία οι υπεύθυνη γι αυτή την κατάσταση θα έπρεπε να είναι στη φυλακή. Γιατί τη ντροπή αυτή της δημοκρατίας πρέπει να την ξεπλένουν οι ζωές των απλών ανθρώπων που αυτοκτονούν κάθε μέρα ψυχή τε και σώματι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.