Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Δήλωση ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: "Συνεχίζουμε την πορεία μας... "

Στην Εθνική Οδό που τρέχουμε προς τα εμπρός κάποιοι ακολουθούν την ίδια κατεύθυνση κι άλλοι την αντίθετη.. Είναι θαυμαστό το πως κατά τεκμήριο όλοι εμπιστευόμαστε όλους πως θα ακολουθηθούν οι "κανόνες κυκλοφορίας". Ενίοτε κάποιοι προκαλούν και "ατυχήματα".. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τηρούμε απαρέγκλιτα τους κανόνες της Δημοκρατίας μας, επισημαίνουμε στην κοινωνία τους κινδύνους, τα εμπόδια τα διορθώνουμε ή τα παρακάμπτουμε και προχωρούμε προς το στόχο: να κάνουμε και πάλι ανεξάρτητη την Ελλάδα και να προσπαθήσουμε για την ευημερία μας.

6 σχόλια:

  1. Συνεχίστε παλικάρια με δύναμη, να φύγουν τα λαμόγια από την πατρίδα μας, η ώρα έφτασε, η πατρίδα μας να πάει μπροστά για ένα καλύτερο αύριο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρίς τον Λαπατίνα εδώ στο Κιλκίς πλέον, μπορώ να πω ότι ακολουθώ με μεγάλη μου ευχαρίστηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ http://youtu.be/uc1vUfqynfQ φαίνεται ότι συνεχίζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καμμένος και τα χρυσα αυγά είναι η τραγική απόδειξη της πλήρους κατάρρευσης της Παιδείας στην Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δώστε των αγώνα σας για μια Ελλάδα ανεξάρτητοι , αυτή τη φορά η έδρα είναι πιο σίγουρη από ποτέ τώρα που έφυγε και ο κωλοτούμπας ο Λαπατίνας θα έρθουν και άλλοι ψηφοφόροι όπως εγώ, ψήφησα Χ.Α αλλά μετά από αυτά που έκαναν στον Παπαδάκη και όχι μόνο δεν υπάρχει δεύτερη φορά, ρε αυτοί έχουν ξεφιγγγγγγγγγγγγγγγγγ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΙ ΜΗΤΣΟ ΡΟΒΟΛΑ ΣΤΗ ΣΤΑΝΗ ΝΑ Γ@ΜΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΝΙ

      Διαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.