Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ποδηλατικοί αγώνες στην Ευκαρπία Κιλκίς

Με την συμμετοχή πολλών παιδιών όλων των ηλικιών αλλά μεγαλύτερων ανθρώπων πραγματοποιήθηκαν για άλλη μια χρονιά οι ποδηλατικοί αγώνες στην Ευκαρπία Κιλκίς που συνδιοργάνωσαν ο Ιερός Ναός Γεννήσεως της Θεοτόκου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευκαρπίας. Το πρωί της Κυριακής 3 Ιουνίου, η κεντρική πλατεία του χωριού γέμισε από φωνές και παιδικά χαμόγελα, με τους μικρούς να αγωνίζονται σε μια μικρή απόσταση μπροστά από την Εκκλησία ενώ οι μεγαλύτεροι ακολούθησαν μια μεγαλύτερη διαδρομή που περιελάμβανε το μισό χωριό.
Στους τρεις πρώτους κάθε ομάδας απονεμήθηκαν μετάλλια ενώ στους πρώτους δόθηκαν και αναμνηστικά κύπελλα από τον εφημέριο του Ιερού Ναού π. Ιωάννη Ξενιτίδη, τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Νίκο Ανδρεάδη, τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αριστείδη Αθανασιάδη και τον διοικητή της Πυροσβεστικής Ιωάννη Μαυρόπουλο.




2 σχόλια:

  1. Μπράβο στους Ευκαρπιώτες, έχουν κάνει το χωριό έναν όμορφο και ξεκούραστο προορισμό για όλες τις ημέρες και όλες τις περιπτώσεις... Εις ανώτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mipos mporeite na balete kanena prosfato neo apo to wraio xorio sas??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.