Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Τους τσάκωσαν την ώρα που έκλεβαν μεταλλική γέφυρα στο Μικρόδασος Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες το πρωί στο Μικρόδασος Κιλκίς, δύο ημεδαποί 48 και 44 ετών, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς, διότι εντοπίστηκαν να προβαίνουν με τη χρήση γερανοφόρου οχήματος στην αφαίρεση μεταλλικής γέφυρας ιδιοκτησίας της εταιρίας «ΕΡΓΟΣΕ». Η γέφυρα είναι διαστάσεων 17 επί 5 μέτρα και βάρους 15 τόνων, ενώ χρησιμοποιούταν υποβοηθητικά για την κατασκευή νέας γέφυρας στην περιοχή του Πολυκάστρου Κιλκίς. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Πολυκάστρου Κιλκίς.

3 σχόλια:

  1. για μεροκαματο πηγαν τα αλανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως είναι οι ιδοι που ρήμαξαν και το στρατόπεδο στην Αξιουπολη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ειδαμε και αυτο. απόπειρα κλοπής γέφυρας!!! σαν κατι αλλους στις Σερρες που σηκωσαν 3 στρέμμετα φωτοβολταϊκά!! Α ρε καταραμμένη φτώχεια. Σε λίγο κλεβουνε και τις πινακίδες των δρομων για να τις πουλήσουνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.