Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Η «ΤΟΛΜΗ» Κιλκίς σε τουρνουά πολεμικών τεχνών στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης

Τουρνουά πολεμικών τεχνών όλων των κατηγοριών ηλικιακά, διεξήχθη την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 στο κλειστό γυμναστήριο Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη.
Υπεύθυνος διοργάνωσης ήταν ο Α.Σ. Φλόγα Πολίχνης.
Τα στυλ που αγωνίστηκαν ήταν Kick-Thai Boxing και Low Kick, Semi Contact, Full Contact και επιδειξιακοί Tae Kwon Do WTF.
Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική για το χαρακτήρα της διοργάνωσης. Σε όλα τα στυλ και σε αρκετές κατηγορίες υπήρχε σκληρή αναμέτρηση με καλό τεχνικό επίπεδο. Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν η εμπειρία για όλους αλλά σύμφωνα με το επίπεδο του κάθε αθλητή-ριας, είχε να αποκομίσει.
Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. ΄ Η Τόλμη ΄ Κιλκίς με 3 αθλητές.
- Μπουντούλας Ελευθέριος, έως 71 κιλά, ο οποίος κέρδισε τον αγώνα με 2-1, με εμφανή διαφορά τεχνικής και με 3 knock down στον 3ο γύρο , τα οποία έπρεπε να καταμετρηθούν.
- Μπογιατζάκης Κυριάκος, έως 71 κιλά, ο οποίος παρά την πρώτη του αναμέτρηση είχε πολύ καλή παρουσία, ειδικά στον 3ο γύρο, με δυο knock down υπέρ του, αλλά η εμπειρία του αντιπάλου του στέρησε τη νίκη με 2-1.
- Μουρατίδης Γεώργιος, έως 63 κιλά, αγωνίστηκε σε μια κατηγορία κιλών πιο επάνω, λόγω μη προσέλευσης του αντιπάλου, για τρεις γύρους με πολύ καλή τεχνική και από τους δυο αθλητές, με αποτέλεσμα η διαιτησία να φέρει το παιχνίδι ισόπαλο.
Πρέπει να διευκρινιστεί ότι όλοι οι αθλητές-ριες είχαν από μια αναμέτρηση.
Η τακτική, τεχνική, φυσική κατάσταση, μέσα από προπονήσεις, και η καλή ψυχολογία είναι βασικά στοιχεία για να έχεις αποτελέσματα στους στόχους, δηλώνει ο προπονητής του συλλόγου Λεμονίδης Γεώργιος και εύχονται με πρώτο τον πρόεδρο κ. Κουραλίδη Παύλο καλή συνέχεια με υγεία και το ευ αγωνίζεσθαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.