Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Η ιστορία του Κιλκίς σε μια τοιχογραφία...

Μια υπέροχη τοιχογραφία θα κοσμεί πλέον την είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Κιλκίς. Η νέα εικαστική παρέμβαση εντάσσεται στο πλαίσιο των «Ιστοριών Τοίχων» που έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής Κιλκίς και τη στήριξη της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων.  Οι "Ιστορίες Τοίχων" του Δήμου Κιλκίς είναι μικρές και μεγάλες τοιχογραφίες σε δημόσια κτίρια, εμπνευσμένες από τη λαϊκή παράδοση και την ιστορία του τόπου και ως στόχο έχουν την αισθητική αναβάθμιση της πόλης του Κιλκίς και την καταπολέμηση του γκρίζου.
Τις παραστάσεις φιλοτεχνεί η αρχιτέκτονας Σοφία Σπυρλιάδου.


Η νέα τοιχογραφία που αποτυπώνει την πόλη του Κιλκίς αναδεικνύοντας μερικά από τα ιστορικά κτίρια της, ολοκληρώθηκε σήμερα στο Στάδιο της πόλης.







8 σχόλια:

  1. auta na ta vlepoun orismena kalopaida pou den exoun ti na kanoun kai pou gemisan olous tous toixous kai tis epifeneies tis polis akomi kai pano se mnimeia me six sax ilves kai alles aidies kai mountzoures gia na min anafertho stous filathlous tis polis paok aris k.t.l. g....tis manes sas kai loipa...i astinomia ta vradia ti kanei? den prepei na mpei kapote ena telos se auti tin optiki molinsi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. fantastiki idea.poli oraia tixografia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια Σοφία! Δώσε χρώμα σ' αυτήν την άχρωμη πόλη. Συγχαρητήρια και στην Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!ΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ'ΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΣΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ!ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΕΛΠΙΔΑ,ΑΙΣΙΟΔΞΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ!ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.