Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Καταγγελία του σωματείου εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς για παράνομες μετακινήσεις προσωπικού

"Σε έκτακτο συμβούλιο του Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς τη Δευτέρα 18-6-2012 και ώρα 12.00, με θέμα την απόφαση του Διοικητού για ανάθεση τομεάρχη Ψυχιατρικού τομέα, αποφασίσαμε ομόφωνα να καταγγείλουμε την ενέργεια του Διοικητού του νοσοκομείου μας κ. Χατζησάββα που με απόφαση ανάθεσης που κυκλοφόρησε την Παρασκευή 15-6-2012 ΠΑΡΑΜΟΝΗ εκλογών με ημερομηνία έκδοσης 14-5-2012 τοποθέτησε τομεάρχη Ψυχιατρικού τομέα.
Αδιαφορώντας:


1. Ότι διανύουμε προεκλογική περίοδο όπου απαγορεύνται οι όποιες υπηρεσιακές μεταβολές.
2. Ότι ο νέος οργανισμός στον οποίο προβλέπεται η θέση τομεάρχη Ψυχιατρικού τομέα που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 1247/11-4-2012 τ. Β’, μετά από δελτίο τύπου του πρώην υπουργού Υγείας κου Λοβέρδου, έχει παγώσει η ισχύς του.
3. Δεν ακολούθησε για την τοποθέτηση αξιοκρατικά κριτήρια αλλά παρέβλεψε τον πίνακα κατάταξης προακτέων στον οποίο προηγούνται περίπου 5 νοσηλεύτριες ΤΕ.
Σας επισημαίνουμε επίσης ότι ο Διοικητής προέβη και σε άλλες εσωτερικές μετακινήσεις προσωπικού κατά την προεκλογική περίοδο χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της νοσηλευτικής διεύθυνσης, αδιαφορώντας για την ομαλή λειτουργία των τμημάτων."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.