Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Σεμινάριο Ενεργειακής Διαχείρισης Δημόσιων Κτιρίων ( Σχολείων ) – Περιβαλλοντικής Αγωγής με θέμα: « ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ »

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ.Δ.Ε. Κιλκίς, Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ 02 , Δρ. φιλ. Γεώργιος Μανωλίδης προτίθενται, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων τους, προκειμένου να πετύχουν την αποτελεσματική λειτουργία των Σχολικών Μονάδων, να οργανώσουν σε συνεργασία με το:
1. Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης , Τμήμα Χημικών Μηχανικών, Εργαστήριο
Τεχνολογίας Χημικών Εγκαταστάσεων , Καθ. Αναστασία Α. Ζαμπανιώτου,
2. Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης ( Ε.Τ.Ε.Κ.Α. ),
Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων ( Ι.Δ.Ε.Π.),
Εργαστήριο Περιβαλλοντικών Καύσιμων και Υδρογονανθράκων ( Ε.Π.Κ.Υ.),
την Χημικό Μηχανικό – Κύρια Ερευνήτρια , κ. Στέλλα Μπεζεργιάννη,
επιμορφωτικό σεμινάριο , στο οποίο θα παρουσιαστούν συστηματικές καινοτόμες δράσεις για την αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων σχετικών με την Ενεργειακή Διαχείριση Δημόσιων Κτιρίων ( Σχολείων ) – Περιβαλλοντική Αγωγή , με θέμα :

« ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ » Το επιμορφωτικό σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων απ΄ όλη την Ελλάδα , που επιθυμούν να ενημερωθούν για την Ενεργειακή Διαχείριση Δημόσιων Κτιρίων ( Σχολείων ) – Περιβαλλοντική Αγωγή .
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012, ώρα 09:00 έως 14:00 , στο Συνεδριακό Κέντρο του Δ. Κιλκίς .
Επισημαίνουμε και τονίζουμε ότι η συμμετοχή των ενδιαφερομένων είναι δωρεάν.
Παρακαλούνται οι κ.κ.Δ/ντες –Δ/ντριες και οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι να αποστείλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής , όπου θα αναγράφονται τα ονόματα και η ειδικότητα των συναδέλφων , στο e-mail : politistika@dide.kil.sch.gr ή στο φαξ 2341029194 , σύμφωνα με το υπόδειγμα (ακολουθεί) , μέχρι και την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012.
Στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.