Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Τελετή ορκωμοσίας των νέων Υπαστυνόμων Β΄και Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α)

Φωτογραφία αρχείου
Τα ξίφη στους νέους αξιωματικούς επέδωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Ελευθέριος Οικονόμου παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Νικολάου Παπαγιαννόπουλου  Η τελετή ορκωμοσίας των (109) συνολικά νέων Υπαστυνόμων Β΄, αποφοίτων των Τμημάτων Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.), πραγματοποιήθηκε, σήμερα (13.06.2012) το πρωί, στις έδρες των Σχολών Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας της Αθήνας και της Βέροιας.
Στην Αθήνα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Ελευθέριος Οικονόμου, παρουσία του Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου, επέδωσε τα ξίφη σε εβδομήντα τέσσερις (74) νέους Υπαστυνόμους Β΄, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Ανάλυσης και Ερευνών, Αντιεισαγγελέας Εφετών κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος, η Εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Βορειοανατολικής Αττικής κ. Χρυσάνθη Κισκίρα, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Σερέτης, ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Γρηγόριος Μπαλάκος, ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου Αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης, o Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος Ιωάννης Λιούκας, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομοτεχνικών και Πληροφορικής, Υποστράτηγος Παναγιώτης Φλήρης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Τάξης Υποστράτηγος Ανδρέας Κατσιμπέρης, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας, Υποστράτηγος Βασίλειος Κουσούτης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Ταξίαρχος Ιωάννης Καλαμαράς, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Ταξίαρχος Δημήτριος Μπαλής, ο Διευθυντής της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχος Γεώργιος Σταύρακας, ο Διευθυντής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Κοντέλας, άλλοι Αξιωματικοί του Σώματος και αστυνομικό προσωπικό, καθηγητές των Σχολών, αντιπροσωπείες εκπαιδευομένων και μετεκπαιδευόμενων των Σχολών της Αστυνομικής Ακαδημίας καθώς μέλη και συγγενείς των αποφοιτήσαντων Αξιωματικών.
Στην τελετή χοροστάτησε ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Θρησκευτικού της Ελληνικής Αστυνομίας, Πανοσιολογιότατος κ.κ. Νεκτάριος Κιούλος.
Στη Βέροια, τα ξίφη στους (35) νέους Υπαστυνόμους Β΄ επέδωσε ο Γενικός Επιθεωρητής Βόρειας Ελλάδας, Αντιστράτηγος Δημήτριος Παπαδόπουλος, συνεπικουρούμενος από τον Διοικητή της Σχολής Αστυνομικό Διευθυντή Γεώργιο Χατζηβασιλειάδη, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας (Πανόραμα Βεροίας)
Παρέστησαν επίσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αντώνιος Μπάμιατζης ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσιου Ψωμιάδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Νομού Ημαθίας Κωνσταντίνος Καραπαναγιωτίδης, ο Υποστράτηγος Στυλιανός Φραγκούλης ως εκπρόσωπος του Διοικητή του Β΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τόπη, ο Ταξίαρχος Περικλής Κουροβασίλης ως εκπρόσωπος του Διοικητή της 1ης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγου Ζαχαρία Βερίγου, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγος Βασίλειος Κανάλης, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διονύσιος Κούγκας ως εκπρόσωπος του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Νομού Ημαθίας Αστυνομικού Διευθυντή Δημήτριου Παπαχρήστου, ανώτεροι αξιωματικοί του Σώματος και λοιπών Σωμάτων, εκπρόσωποι στρατιωτικών και δικαστικών Αρχών, Τοπικές Αρχές του Δήμου Βέροιας, Διδάσκοντες καθηγητές της Σχολής των Πανεπιστημίων Θεσσαλονίκης, Δικαστικοί και Εισαγγελικοί Λειτουργοί, Διδάσκοντες Καθηγητές στη Σχολή καθώς και συγγενείς των ορκισθέντων Αξιωματικών.
Χοροστάτησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Σωφρόνιος Φάκας, εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμονα.
Οι αποφοιτούντες Αξιωματικοί ολοκλήρωσαν επιτυχώς τη φοίτησή τους στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.) της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, διάρκειας τεσσάρων (4) περίπου μηνών.
Στόχος της μετεκπαίδευσης ήταν η συμπλήρωση της επαγγελματικής και νομικής μόρφωσης των νέων αξιωματικών, η συζήτηση και ανάλυση προβλημάτων που ενέκυψαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους ως υπαξιωματικοί και η ενημέρωσή τους σε σύγχρονα ζητήματα και γενικότερα θέματα διοίκησης προσωπικού.
Αποστολή της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης είναι η μετεκπαίδευση, επιμόρφωση και εξειδίκευση του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, με σκοπό τη διαρκή ενημέρωση αυτού στα σύγχρονα αστυνομικά θέματα και προβλήματα γενικού και ειδικού ενδιαφέροντος, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στα καθήκοντά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.