Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για παράνομο στοίχημα μέσω διαδικτύου στα Φλογητά Χαλκιδικής

Επιχείρηση παράνομου στοιχήματος αποκαλύφθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, έπειτα από διακριτική επιτήρηση του χώρου και αιφνιδιαστική έρευνα, που πραγματοποιήθηκε χθες (19.06.2012) το βράδυ, σε internet cafe στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής. Στο πλαίσιο της οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη ο 30χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος με τη μεσολάβηση του οποίου ενεργούταν ο παράνομος στοιχηματισμός. Επίσης, συνελήφθησαν και τρεις πελάτες του καταστήματος (δύο ημεδαποί 62 και 14 ετών και ένας υπήκοος Αλβανίας που στερούταν ταξιδιωτικών εγγράφων) για παράνομο τζόγο μέσω διαδικτύου ποντάροντας κατά τη διάρκεια τυχερού παιχνιδιού διάφορα χρηματικά ποσά.
Συγκεκριμένα, το ερευνώμενο κατάστημα, είχε μετατραπεί σε χώρο διενέργειας παράνομου στοιχήματος, όπου μέσω ηλεκτρονικού λογαριασμού σε ιστοσελίδα εταιρείας στοιχημάτων, δινόταν η δυνατότητα στοιχηματισμού χρηματικών ποσών, σχετικού με την έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων με αποδόσεις μεγαλύτερες του Ο.Π.Α.Π..
Για τη διενέργεια του στοιχήματος είχαν εγκατασταθεί στο κατάστημα ένας φορητός και τρεις επιτραπέζιοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, που χρησιμοποιήθηκαν κατά την διενέργεια των παιγνίων, οι οποίοι κατασχέθηκαν.
Σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «περί Παιγνίων».
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.