Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Αποφάσεις του Δ.Σ. Κιλκισιακού

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ στη συνεδρίαση της 06-06-2012 πήρε ομόφωνα τις παρακάτω αποφάσεις:
- Να εξουσιοδοτήσει τον πρόεδρο να διερευνήσει τη δυνατότητα συνδιοργάνωσης με τη ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ και τον ΕΘΝΙΚΟ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ εκδήλωσης με αφορμή την παραμονή των τριών ομάδων στη Δ’ Εθνική κατηγορία στην κατεύθυνση της περεταίρω βελτίωσης των σχέσεων.
- Να συγκληθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση – Ημερίδα με αντικείμενο την πορεία του σωματείου στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί ( κατά πάσα πιθανότητα στις 20-06-2012 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου στην οποία θα καταβληθεί προσπάθεια να συμμετέχουν κάθε φίλαθλος που φώναξε έστω και μια φορά στη ζωή του ¨ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ¨, κάθε ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας, κάθε παράγοντας που διαχειρίστηκε τις τύχες της, κάθε ¨θεσμικός¨ που νοιάζεται για το μέλλον του ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ.
Και για τα δύο θέματα, εφ’ όσον οριστικοποιηθούν θα εκδοθούν σχετικές ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.