Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ευχαριστήρια δήλωση Γεωργαντά

Εκφράζω τις θερμότερες ευχαριστίες μου προς τους πολίτες του ν. Κιλκίς που εμπιστεύτηκαν τη Νέα Δημοκρατία και της έδωσαν με την ψήφο τους την εντολή να οδηγήσει την χώρα με ασφάλεια και κοινωνική ευαισθησία στην έξοδο από την κρίση με ταυτόχρονη διασφάλιση της ευρωπαϊκής μας πορείας. Η εντολή των πολιτών του νομού για ασφάλεια, ανάπτυξη και κοινωνική ευαισθησία αποτελεί την κυβερνητική πυξίδα για τη Νέα Δημοκρατία. Ευχαριστώ θερμά όλους τους Κιλκισιώτες και δεσμεύομαι ότι ως αντιπρόσωπος τους στη Βουλή θα πολιτευθώ με αποκλειστικό γνώμονα το δικό τους συμφέρον και τη δική τους εντολή. Θέλω επίσης να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τους συνυποψηφίους μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ν. Κιλκίς για τον επίμονο και επίπονο αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί για την αποδοχή των ιδεών και της πολιτικής μας πρότασης από το εκλογικό σώμα.

5 σχόλια:

  1. τωρα σωθηκαμε!ζητωωω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2.23 κλαρινο κανε ξεκινα με πιπιλα και σιγα σιγα στο οργανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν δειξεις κ στη βουλη την ιδια συνεπεια που εδειχνες κ με τους πελατες σου καηκαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4.39 Τι επιπεδο!Τα κλαρινα θα τα κανεις το χειμωνα και γω θα γελαω χαιβανι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΝΤΑ?ΕΣΥ ΘΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΩΝ? ΧΑ ΧΑ.ΕΣΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ ΠΑΤΑΣ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.