Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Καρατζαφέρης: «Να δώσουμε το Νεώριο στους Ρώσους»

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης αναφερόμενος στις προκλητικές δηλώσεις του κ. Ερντογάν, σε παρέμβασή του στον ALPHA 9,89, δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Μας λέει “σκουπίδια”. Ζούμε τις παραμονές του Ιουλίου του 1974. Ζούμε τις παραμονές του Ιανουαρίου του 1996. Ζούμε τις παραμονές της 6ης Σεπτεμβρίου του 1955. Φοβάμαι λοιπόν ότι όσο εμείς είμαστε σε αυτήν την κατάσταση την χαώδη, προκαλούμε το “ανήμερα”.
Γι αυτό έλεγα: “Δώστε τη βάση του Νεώριου στη Ρωσία”. Φωνάζω τρία χρόνια στη Βουλή. Έχουμε μία νεκρή βάση. Αν τη δώσουμε στη Ρωσία, εξασφαλίζουμε το Αιγαίο μας. Έχεις βάλει το “χωροφύλακα” στη μέση. Κάντε το!
Όπως δώσαμε τη Σούδα στους Αμερικανούς, να δώσουμε το Νεώριο στους Ρώσους».

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.