Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ο Πάνος Καμμένος σε Αξιούπολη και Κιλκίς

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και με την παρουσία πολλών κατοίκων της Αξιούπολης Κιλκίς, εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην πόλη. Ο Πρόεδρος Π. Καμμένος συνομίλησε με μέλη του Κινήματος ενώ απηύθηνε μήνυμα αισιοδοξίας εν όψη των εκλογών της 17ης Ιουνίου, για το ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό που είναι δυνατόν να λάβει το Κίνημα στο Κιλκίς και τη Μακεδονία μας γενικότερα. Στη συνέχεια, ο Π. Καμμένος περιόδευσε στο Πολύκαστρο, στην κεντρική πλατεία του χωριού όπου χαιρέτησε παρέες νέων και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά για την εορτή του Αγίου Πνεύματος.Κατά την περιόδία του στην πόλη του Κιλκίς με τη συνοδεία των υποψηφίων Βουλευτών του Κινήματος, ο Π. Καμμένος έκανε δηλώσεις στην ΕΤ3  αναφερόμενος στις δηλώσεις του Τζ. Σώρος, λέγοντας ότι αποτελούν σκέλος της εγχώριας και διεθνούς προσπάθειας συμφερόντων των τραπεζιτών, να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες ψηφοφόρους προκειμένου να ψηφίσουν κόμματα του μνημονίου και έτσι να συνεχιστεί με χειρότερο τρόπο η τραγική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην οικονομία και στην κοινωνία της χώρας.

Επιπλέον ο Π. Καμμένος στις δηλώσεις του επαναδιατύπωσε την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στα νησιά του Αιγαίου και στους Νομούς των συνόρων όπως το Κιλκίς, να διαμορφωθούν ζώνες με ΦΠΑ 5% προκειμένου να μπορούν οι κάτοικοι να ανταπεξέλθουν στο κόστος ζωής αλλά και να γίνουν οι τοπικές οικονομίες ξανά ανθηρές.
"Δεν μπορεί ο κάτοικος του Κιλκίς να πληρώνει τη βενζίνη σε πολύ μεγαλύτερες τιμές από αυτές που υπάρχουν αν περάσει με το αυτοκίνητο του τα πολύ κοντινά σύνορα με άλλες χώρες", τόνισε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.