Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος διακινητή ο οποίος προωθούσε στην ενδοχώρα οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες

Ο διακινητής διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται
Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός αγνώστου διακινητή, ο οποίος αναζητείται, διότι χθες (11.06.2012) το μεσημέρι, προώθησε στο εσωτερικό της ελληνικής επικράτειας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες ασιατικής καταγωγής, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νιγρίτας Σερρών.
Συγκεκριμένα, σε δασική περιοχή στα Νέα Κερδύλλια Σερρών, από Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες σταθμεύθηκε ένα Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο και ο οδηγός του ανωτέρω οχήματος τράπηκε σε φυγή στην ευρύτερη περιοχή. Σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος βρέθηκαν οκτώ αλλοδαποί που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.
Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νιγρίτας Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.