Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Κιλκίς 32χρονος πακιστανός διακινητής

Συνελήφθη χθες (07.06.2012) το βράδυ, στην Εθνική Οδό Αθηνών - Ευζώνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Και Καταστολής Εγκληματικότητας Κιλκίς, ένας υπήκοος Πακιστάν 32 ετών που διευκόλυνε την έξοδο ενός μη νόμιμου μετανάστη από την ελληνική επικράτεια σε έδαφος τρίτης χώρας. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο ο 32χρονος είχε επιβιβάσει έναν μη νόμιμο μετανάστη, με σκοπό να τον μεταφέρει πλησίον της ελληνοσκοπιανικής μεθορίου ώστε να εξέλθει από την ελληνική επικράτεια. Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

2 σχόλια:

  1. Μα τόσο βλάκες γίνετε; Είναι δυνατόν έπρεπε να διώξετε και τον δεύτερο όχι να τους κρατήσετε και τους 2 εδώ! Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαθρομετανάστες, Eγκληματικότητα & Aσφάλεια
    Λαθρομετανάστες: Άμεση εφαρμογή των νόμων για απέλαση όλων των λαθρομεταναστών - εποίκων. Κακούργημα η παράνομη είσοδος, με υποχρεωτική κοινωνική εργασία. Δέσμευση της περιουσίας σε όσους μισθώνουν ακίνητα ή απασχολούν ξένους χωρίς άδεια παραμονής και κάρτα εργασίας. Εξάρθρωση του παραεμπορίου και όλων που βρίσκονται πίσω από αυτό.
    Εγκληματικότητα και ασφάλεια: Απέλαση των αλλοδαπών εγκληματιών με διακρατικές συμφωνίες ώστε να εκτίουν τις ποινές τους στις χώρες προέλευσης. Αναδιάρθρωση του σωφρονιστικού συστήματος και κοινωνική εργασία. Αναδιάταξη και εκσυγχρονισμός των σωφρονιστικών καταστημάτων με σαφή διαχωρισμό στο είδος και την βαρύτητα των πράξεων. Αναμόρφωση του αστυνομικού κώδικα και της σχετικής νομοθεσίας. Μέτρα πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας για παραδειγματισμό και αποφυγή, ώστε να σταματήσουμε να είμαστε ο τόπος έλξης εγκληματιών.
    Ο Έλληνας πολίτης: Πλήρη πολιτικά δικαιώματα ΜΟΝΟΝ στους Έλληνες και τις Ελληνίδες στο γένος και την συνείδηση, οι λοιποί να έχουν μόνον αστικά. Η ιδιοκτησία της γης και των ακινήτων είναι μόνον για όσους έχουν πλήρη πολιτικά δικαιώματα˙ για όσους έχουν μόνον αστικά η ιδιοκτησία αυτοδίκαια ανήκει στο δημόσιο από το 99ο έτος και μετά.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΔΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.