Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Σύλληψη 24χρονου υπηκόου Πακιστάν για πλαστογραφία

Στην ίδια υπόθεση ενέχονται άλλα τρία άτομα Συνελήφθησαν χθες (21.06.2012) μεσημεριανές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής, τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν 24, 29 και 31 ετών και ένας ημεδαπός 52 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της πλαστογραφίας πιστοποιητικών, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και του νόμου 1599/1986.
Ειδικότερα, χθες το πρωί ο 24χρονος υπήκοος Πακιστάν προσήλθε στο Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου προκειμένου να υποβάλει αίτημα χορήγησης ασύλου ως πρόσφυγας συνοδευόμενος από τον 29χρονο ομοεθνή του, που λειτουργούσε ως διερμηνέας στην διαδικασία υποβολής αιτήματος ασύλου.
Κατά την διαδικασία υποβολής του αιτήματος του 24χρονου και ύστερα από έλεγχο των δικαιολογητικών, διαπιστώθηκε ότι ο αιτών διέθετε πλαστό υπηρεσιακό σημείωμα και προσκόμισε ψευδή υπεύθυνη δήλωση του 52χρονου σύμφωνα με την οποία φιλοξενούσε τον αιτούντα στην οικία του στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, ενώ προέκυψε ότι αυτός ζει και κατοικεί στην Αθήνα και μόλις προ ολίγων ημερών μετέβη στην Θεσσαλονίκη όπου τον φιλοξενούσε έτερος 31χρονος ομοεθνής του.
Το πλαστό υπηρεσιακό σημείωμα και η ψευδής δήλωση κατασχέθηκαν ως πειστήρια.
Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η εμπλοκή και άλλων ατόμων στις ανωτέρω πράξεις.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.