Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Από την Οργανωτική Επιτροπή “Κιλκίς 1913-2013”. Πρόσκληση συνεργασίας φορέων για τον εορτασμό του 2013

Το 2013 αποτελεί μια χρονιά ορόσημο για το Κιλκίς, καθώς συμπληρώνονται εκατό χρόνια από την απελευθέρωση και την ενσωμάτωσή του στην Ελλάδα. Με αφορμή τα 100 χρόνια ελεύθερου ελληνικού του βίου, ο Δήμος Κιλκίς προγραμματίζει σειρά επετειακών εκδηλώσεων, που θα λάβουν χώρα καθόλη τη διάρκεια του 2013. Στο πλαίσιο του σημαντικού αυτού γεγονότος και με βασικό στόχο την ενεργοποίηση και την ουσιαστική συμμετοχή όλων των τοπικών δυνάμεων στην αρτιότερη προετοιμασία και οργάνωση των εορταστικών δράσεων, η Οργανωτική Επιτροπή “Κιλκίς 1913-2013” απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συνεργασίας σε όλους τοπικούς φορείς και συλλόγους.
Ειδικότερα, τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012, θα πραγματοποιηθούν δύο συναντήσεις στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς (στις 11:30 π.μ. για τους δημόσιους φορείς και στις 6:30 μ.μ. για τους πολιτιστικούς, αθλητικούς και επιστημονικούς συλλόγους) στις οποίες θα γίνει παρουσίαση της φιλοσοφίας σχεδιασμού και οργάνωσης του εορτασμού καθώς και του πλαισίου συνεργασίας μεταξύ δήμου και φορέων, ενώ θα ακολουθήσει διάλογος και ανταλλαγή απόψεων.
Επιδίωξη αλλά και προσδοκία της Οργανωτικής Επιτροπής όπως και του Δήμου Κιλκίς σε ό,τι αφορά την διεργασία σχεδιασμού του εορταστικού προγράμματος, είναι να συμμετέχουν ενεργά αλλά και δημιουργικά τόσο οι τοπικοί φορείς, όσο και όλοι οι πολίτες, προκειμένου οι υπό υλοποίηση δράσεις και εκδηλώσεις να έχουν ουσιαστικό και πραγματικό αντίκρισμα στην τοπική κοινωνία.
Προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται εξάλλου και η φιλοσοφία της ιστοσελίδας για τα 100 χρόνια Κιλκίς (www.kilkis2013.gr), που ολοκληρώνεται εντός των επομένων ημερών και στην οποία μεταξύ άλλων θα υπάρχει η δυνατότητα να καταθέτουν όσοι το επιθυμούν τις προτάσεις, τις απόψεις και τις ιδέες τους.

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και τις δράσεις αλλά μήπως είναι καλύτερα να ξανασκεφτείτε το σήμα του εορτασμού των 100 Χρόνων από την απελευθέρωση της Πόλης μας γιατί περισσότερο σε τηλεοπτικό σταθμό φέρνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ . ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ...ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.