Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Περισσότερα από 18 εκατ. ευρώ για προνοιακά επιδόματα σε επτά δήμους (και στο Κιλκίς)

Ομαλοποιείται η κατάσταση με τα προνοιακά επιδόματα, καθώς το υπουργείο Εσωτερικών προχώρησε την Πέμπτη στην καταβολή 18.193.804 ευρώ, που προορίζονται στους δικαιούχους επτά ακόμη δήμων. Πρόκειται για τους δικαιούχους των Δήμων Αθηναίων, Ελευσίνας, Ιωαννιτών, Ζακύνθου, Κιλκίς, Πύργου και Σάμου και αφορά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο 2012 και «για όσο χρονικό διάστημα των μηνών αυτών καθίστανται δικαιούχοι λήψης αυτών», όπως αναφέρεται στην απόφαση του υπουργείου.

Επίσης, με άλλη απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών, κατανέμεται το ποσό των 7.402.813 ευρώ στις περιφέρειες της χώρας για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών τους, συμπεριλαμβανομένων και των δαπανών αντιμισθίας των αιρετών οργάνων.
Τέλος, το υπουργείο Εσωτερικών κατανέμει σε τέσσερις περιφέρειες της χώρας (Δυτικής Ελλάδος και Στερεάς Ελλάδος, Ιονίων Νήσων, Νοτίου Αιγαίου και Δυτικής Μακεδονίας) το ποσό των 850.335 ευρώ για την καταβολή αποκλειστικά και μόνο στους δικαιούχους τού διατροφικού επιδόματος.
Και συγκεκριμένα, στους δικαιούχους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους καρδιάς, ήπατος, πνευμόνων και μυελού των οστών, σε όσους έχουν υποβληθεί σε πολυσπλαχνική μεταμόσχευση, καθώς και σε αλλοδαπούς και ομογενείς νεφροπαθείς.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.