Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Το Sorry I am Greek του Λάκη Λαζόπουλου εκνεύρισε τους Γερμανούς

Λίγο έλειψε να διακοπεί η παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου «Sorry I am Greek», στο Ντίσσελντορφ της Γερμανίας την εβδομάδα που μας πέρασε, μιας και η Γερμανίδα Διευθύντρια του χώρου, ζήτησε τη διακοπή της μετάφρασης στα Γερμανικά μετά τις ατάκες-«μπηχτές» προς τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ. Ο κ. Λαζόπουλος ενημερώθηκε για αυτή την εξέλιξη μετά το πέρας της παράστασης και σύμφωνα με δηλώσεις του στο Πρώτο Θέμα ανέφερε πως «δεν της κάναμε τη χάρη, αλλά αυτό που έγινε το θεωρώ πολύ καλό σημάδι, όχι γιατί θέλω «να την πω»σε κανέναν, αλλά γιατί πρέπει να υπάρχει και ένας λόγος δικός τους που να μην τον αντέχουν». Ακόμα πρόσθεσε πως οι Έλληνες «αντέχουμε δυόμιση χρόνια τον παρανοικό λόγο μελών της Κυβερνησής τους, την οποία δε συνδέω με το λαό της Γερμανίας».
Ο διάσημος κωμικός, σχολίασε ακόμα το νέο πολιτικό σκηνικό όπως διαμορφώθηκε μετά τις τελευταίες εκλογές και εξέφρασε την αίσθηση, όπως ο ίδιος αναφέρει, πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι έτοιμος να κυβερνήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.