Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο KINESIS-GYM

Την περασμένη παρασκευή 19 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο τμήμα του Kick Boxing . Το γυμναστήριο Kinesis ανήκει στην Titans Kick Boxing Muay Thai Academy που υπάγεται σε μια από της μεγαλύτερες ομοσπονδίες Muay Thai στον κόσμο . Η ακαδημία πιστοποιεί τους εκπαιδευόμενους με πτυχία παγκόσμιας εμβελείας. Στο γυμναστήριο Kinesis για δεύτερη φορά πραγματοποιήθηκαν τέτοιου είδους εξετάσεις και έτσι δίνεται η δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να αποκτήσουν δίπλωμα προπονητή στο Kick Boxing και στο Muay Thai με δικαίωμα να εξασκήσουν το επάγγελμα αυτό.Την επιμέλεια τον εξετάσεων την είχε ο εκπρόσωπος της ακαδημίας στην βόρεια Ελλάδα ο Γιαννακίδης Αντώνης μαζί με τον συνεργάτη του Χασίδη Κώστα που είναι και ο εκπαιδευτής του τμήματος . Η εξεταζόμενη εξετάστηκαν σε βασικές τεχνικές ,αντοχή και φυσική κατάσταση , στη συνέχεια είχε αγώνες που ανάλογα με το επίπεδο έφτασαν μέχρι και στους 13 για τον καθένα . Στης εξετάσεις συμμετείχαν και αθλητές του Α.Σ Σωκράτη με τον εκπαιδευτή τους Αβραμίδη Παναγιώτη .Επόμενος στόχος για την ομάδα του Kinesis το παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick Boxing τον Ιούλιο και το Summer Camp που διδάξει ο ιδρυτής της Titans Kick Muay Thai Academy ο Shihan Κολοβός Γιώργος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.