Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ηχογράφηση του νέου CD του κιλκισιώτη μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη

Την συμβολική ημέρα γένεσις και θανάτου του μεγάλου ποιητή Κωνσταντίνου Καφάβη,είμαστε χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την ηχογράφηση του δεύτερου cd με μελοποιημένα ποιήματα του Αλεξανδρινού ποιητή απο τον Αθανάσιο Σίμογλου, με την Σόνια Θεόδωρίδου, την Οrchestra Μοbile και τον Θεόδωρο Ορφανίδη στην μουσική διεύθυνση.Οι ηχογραφήσεις ξεκινούν την πρώτη Αυγούστου στο Βερολίνο με το cd να κυκλοφορεί παγκοσμίως τον προσεχή Νοέμβριο. Μετά από την μεγάλη επιτυχία του πρώτου cd με τίτλο Cavafy- Shades of love... που κυκλοφόρησε πέρυσι, ο συνθέτης που έκανε μεγάλη αίσθηση με την ευαισθησία με την οποία ντύνει τον λόγο του Καφάβη, μας καταθέτει την δεύτερη εργασία του με την Σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου πλαισιωμένη απο την Οrchestra Mobile και τον Μαέστρο Θεόδωρο Ορφανίδη.


Το Cd αποτελεί το δεύτερο μέρος της Καφαβικής Τριλογίας του Αθανάσιου Σίμογλου - έργο ζωής για τον Συνθέτη -η οποία θα ολοκληρωθεί του χρόνου με το τρίτο και τελευταίο μέρος, και θα παρουσιαστεί πανυγηρικά σε ένα τριήμερο αφιέρωμα στον Καφάβη και τον Αθανάσιο Σίμογλου στο Βερολίνο τον Ιούνιο του 2013, υπό την παρουσία του Προέδρου της Γερμανικής Δημοκρατίας.

Σχετικοί Σύνδεσμοι
Η Σοπράνο - www.soniatheodoridou.com
Ο Συνθέτης - http://www.athanasiossimoglou.com
Ο Μαέστρος - www.theodoreorfanidis.com
Η Ορχήστρα - www.orchestramobile.com
Η Eταιρία - www.thehumanvoicemusic.com

2 σχόλια:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.