Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Πρωταθλητής Ελλάδος Κορασίδων ο "Άγιος Νέστωρας" Γουμένισσας

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθη στον Ευρωπό Παιονίας κατέκτησε στις κορασίδες ο Άγιος Νέστωρας Γουμένισσας.
Πρώτη ομάδας ήταν ο Άγιος Νέστωρας Γουμένισσας με βαθμολογία 15 βαθμούς, δεύτερη ομάδα ήταν ο Άτλας Καλλιθέας με βαθμολογία 11 βαθμούς και τρίτη ομάδα ήταν το Κίτρος Κατερίνης με βαθμολογία 8 βαθμούς.
Τα μετάλλια και οι διακρίσεις είναι τα εξής:
Χρυσό μετάλλιο στα 42 κιλά Αναστασία Μητρετόδη
Χρυσό μετάλλιο στα 70 κιλά Ειρήνη Γαβρανίδου
Αργυρό μετάλλιο στα 70 κιλά Αικατερίνη Καρατζιά
Χάλκινο μετάλλιο στα 60 κιλά Πετρέντζη Δήμητρα
Στην πρώτη εξάδα κατετάγησαν:
Τσαβδάρη Βασιλική 4η
Θεοδώρου Δήμητρα 5η
Χρυσοστομίδου Μαρία 5η
Πατικίου Γεώργιος 5ος.
Ο Άγιος Νέστωρας Γουμένισσας έχει κατακτήσει το τρίτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα τέσσερα χρόνια ίδρυσης του και τρεις φορές έχει καταταγεί Δεύτερη σαν ομάδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Ο Άγιος Νέστωρας Γουμένισσας στα τέσσερα χρόνια ίδρυσης του έχει κατακτήσει τα έξης μεταλλεία σε Πανελλήνια Πρωτάθλημα: έξι χρυσά, πέντε αργυρά και δεκαέξι χάλκινα μετάλλια.
Προπονητής της ομάδας του Αγίου Νέστωρα Γουμένισσας είναι ο Αναγνωστόπουλος Στέφανος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.